am o problema. detin un carponizer 3 si la ultima iesire pe balta nu a mai functionat decat fff greoi in sensul ca la un momentdat nu mai primeste comenzile . pe langa aceasta doar din cand in cand se mai aprind ledurile facand un zgomot ca un scurt , cat timp ledurile sunt aprinse navomodelul merge , cand se sting nu mai funcioneaza nimic . va rog sa ma ajutati daca stiti ce ar putea avea si ce peisa trebuie sa comand pentru ea . Stima !
Astazi , la o partida de pescuit , a mers totul ok la 4 plantari dupa care dintr-o data in timp ce eram la plantat nu a mai raspuns la comenzi . dupa iar si-a revenit si din ce in ce mai greu pana abia am mai adus-o la mal . acum nu mai primeste nici o comanda . nu se vede nimic ars dar parca in bacutza se simte putin miros de ars . am intles ca acest model ar avea o problema dar nu stiu exact ce si cu cine as putea lua legatura pentru a o repara . va multumesc anticipat pentru orice sfat .
Salut!
Pentru problema ta la Carponizer poti lua legatura cu Ciurdar Gabriel, este un electronist de la tine din Arad foarte priceput care face si electronica pentru navomodele. Pe forumurile de modelism hobbyforum si rhc are nickname-ul Digitall.Sigur te poate ajuta! Iti trimit pe MP numarul lui de telefon.
Stima!
Probleme asemănătoare am avut si eu in trecut .
A ajuns apa sau umezeala la placa care tine electronica.
Eu am fost nevoit sa schimb toata placa. Dupa alte probleme cu Barcuta , am fost nevoit sa renunț la ia.
Nu este un navomodel fiabil.
Succes!
multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati dat si aici si pe mp . am luat legatura cu cineva indicat de catre dumneavoastra si in curand o sa o trimit pentru a fi reparata . iar din discutiile purtate cu acest domn, vreau sa dau un sfat celor care vreti sa achizitionati aceste navomodele, din pacate sunt slabe , degeaba au renume, in electronica stau f prost , piesele nu sunt profesionale . va multumesc din inima tuturor . stima domnilor !
La fel am patit si eu din cauza umezelii am plantat pe ploaie abundenta si s-a stricat receptorul interior din navomodel m-a costat reparatia 200 RON in TImisoara la magazinul ce le comercializeaza.
E o diferenta mare de fiabilitate intre primele modele si cele scoase ulterior. Am un prieten care are si el un model Carponizer 3 si are probleme cu viteza barcii si cu receptia semnalului dupa 130 m. A trimis-o in service dar s-a intors la fel, noile antele pt C3 sunt de mica putere si nu se pot pune altele din cauza de incompatibilitate.
Lansez precis la buza stufului si deodata...........
Daca ai repari decat defectul care al are acum o sa se comporte la fel ca atunci pana sa apara defectul.Daca ai schimbi toata electronica atunci o sa ai o surpriza placuta!
oricum foarte interesanta problema. chiar si electronistul mi-a spus . simptomele sunt urmatoarele. dupa ce sta mai mult barca , ma refer o zi , cand ii dau drumul merge totul ok circa 20 min, dupa care gata . se sting becurile din spate care arata tensiunea din acumulator. nu mai raspunde la comenzi decat prin impulsuri , adica cateva secunde .