Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
MX 14000 se incadreaza in pret si intrece pe componente, dar si in ansamblu, inclusiv modelele mai scumpe.Blade_lorand scrie: ↑Dum Apr 26, 2020 15:40Salutare ce mulinete recomandati pt crap , pescuit lansat in general. La un pret de 300-400 lei bucata. Multumesc!
Acuma am vazut mesajul si mai bine de o ora am citit pe topicul de mx14000 si pe site. Par destul de interesante , pana acuma-am uitat la okuma 8k dar acuma tot la mx ma uit. Multumesc!Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Apr 27, 2020 15:16MX 14000 se incadreaza in pret si intrece pe componente, dar si in ansamblu, inclusiv modelele mai scumpe.Blade_lorand scrie: ↑Dum Apr 26, 2020 15:40Salutare ce mulinete recomandati pt crap , pescuit lansat in general. La un pret de 300-400 lei bucata. Multumesc!
De mai bine de doi ani nimeni nu a gasit macar o componenta, un subansamblu sau un defect de functionare comparativ cu alte modele. Diferentele pe majoritatea caracteristicilor fiind evidente.
O mulineta gandita de un pescar roman atent la cele mai mici detalii necesare in pescuitul la varf de la noi.
Mai mult de atat, mulineta beneficiaza de cel mai mic pret la piesele ce se pot deteriora accidental. Am asigurat inclusiv acest aspect, ca dovada a atentiei de care beneficiaza produsul.
Salut ,okuma 8k sunt mai grele în comparație cu mx 14000 și din ce am văzut se găsesc foarte multe pe piata de sh ,deci undeva este și un semn de întrebare .Blade_lorand scrie:Acuma am vazut mesajul si mai bine de o ora am citit pe topicul de mx14000 si pe site. Par destul de interesante , pana acuma-am uitat la okuma 8k dar acuma tot la mx ma uit. Multumesc!Dan Mitranescu scrie: ↑Lun Apr 27, 2020 15:16MX 14000 se incadreaza in pret si intrece pe componente, dar si in ansamblu, inclusiv modelele mai scumpe.Blade_lorand scrie: ↑Dum Apr 26, 2020 15:40Salutare ce mulinete recomandati pt crap , pescuit lansat in general. La un pret de 300-400 lei bucata. Multumesc!
De mai bine de doi ani nimeni nu a gasit macar o componenta, un subansamblu sau un defect de functionare comparativ cu alte modele. Diferentele pe majoritatea caracteristicilor fiind evidente.
O mulineta gandita de un pescar roman atent la cele mai mici detalii necesare in pescuitul la varf de la noi.
Mai mult de atat, mulineta beneficiaza de cel mai mic pret la piesele ce se pot deteriora accidental. Am asigurat inclusiv acest aspect, ca dovada a atentiei de care beneficiaza produsul.
Sunt mai grele ? .. sunt aproape dublu ca si greutate, ajung la 900gr incarcate cu fir .. am un prieten care are textil full pe ea si are in jur de 900gr, daca mai pui si lanseta 4-500gr intr-o partida de 24/48h unde trebuie sa schimbi des lansetele nu-ti vine foarte ok.