Scuze daca sunt off topic dar iti pot da o recomandare din partea unuia care a vandut sky pod si are picheti.... Ai putea lua in considerare si aceasta varianta.... Avantaje enorme
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro Facebook : Enjoyfishingclub
Salut pot sa te ajut cu un sfat mai general legat de rod poduri am avut si eu aceasta dilema ca si tine acum vreo 7 ani nu aveam bani de inoxuri , dar cand mi-am ales un rod pod am cautat ceva fara plastic pe el macar o distanta de 20 cm intre posturi sa aiba picioare lungi si minim 150 cm distanta maxima intre buzbari.
Eu am de mai bine de 1 an doua rod pod ieftine de 3 posturi fiecare, Carp Kinetics. 50 lei bucata comandate în Anglia. Nici nu am mulinetele big pit. Sunt stabile, pana acum nu am avut probleme. Am pus și lansete de 2.1 m și de 3.6. Pot sa le recomand cu placere. Unchiul meu are unul luat din Decathlon. Foarte bun.
Ai nevoie de ajutor la administrarea site-ului/magazinului online/profilelor social media sau de marketing / PR online? Vrei un program de afiliere/blogger relations? Da-mi un PM si te ajut.
Comandat de afara am ajuns pe la 860 lei cu tot cu transport, dupa aproape 2 ani de folosit aproape saptamanal e ca nou. De stabilitate nu poate sa fie vreo problema, e cu 4 posturi dar am cumparat separat buzzbari de 5/3 si folosesc in funcite de necesitati.
Am vrut sa cumpar un fox skypod initial, dar cred ca am facut o alegere mai buna.