Recomandare umbrela sau brolly

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
john_carp
Puncte: 0

Recomandare umbrela sau brolly

Mesaj de john_carp »

Salut! Chiar daca titlul o sa para putin un pleonasm as dori sa va intreb daca mi-ati putea recomanda o umbrela sau un brolly fara partea din fata tip cort. As dori sa o folosesc pt. urmatoarele:
-adapost pt ploile de vara sau soarele arzator
-pentru a tine sculele si restul accesoriilor pe timp de noapte in caz de ploaie
Initial ma gandeam la o umbrela cu pavilion pe care sa o pot pune la intrarea in cort (am un brolly 1 man si nu mai incap si sculele pe langa mine si bagaje) insa am inteles ca nu sunt prea rezistente. Asa ca iau in calcul si un brolly mai mic, sau un adapost pt scule si o umbrela normala langa :lol:
Ce mi-ati putea recomanda in suma maxima de 250-300 pt. umbrela sau daca se include si adapostul sa fie un 400 maxim.
Multumesc !

robyvan
pescar de competitie

Re: Recomandare umbrela sau brolly

Mesaj de robyvan »

slowly we rot- by Obituary

john_carp

Mesaj de john_carp »

Multumesc pt. raspuns! De umbrelele de la Tata Nitu stiti ceva? Sunt rezistente? Ma refer la cea cu diametrul de 3 m.

CIB

Mesaj de CIB »

Salut!
Eu am Anaconda Basecamp MST-10000 de la TATA NITU de 4 ani si sunt multumit de el!
Ti-l recomand!

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

john_carp scrie:Salut! Chiar daca titlul o sa para putin un pleonasm as dori sa va intreb daca mi-ati putea recomanda o umbrela sau un brolly fara partea din fata tip cort. As dori sa o folosesc pt. urmatoarele:
-adapost pt ploile de vara sau soarele arzator
-pentru a tine sculele si restul accesoriilor pe timp de noapte in caz de ploaie
Initial ma gandeam la o umbrela cu pavilion pe care sa o pot pune la intrarea in cort (am un brolly 1 man si nu mai incap si sculele pe langa mine si bagaje) insa am inteles ca nu sunt prea rezistente. Asa ca iau in calcul si un brolly mai mic, sau un adapost pt scule si o umbrela normala langa :lol:
Ce mi-ati putea recomanda in suma maxima de 250-300 pt. umbrela sau daca se include si adapostul sa fie un 400 maxim.
Multumesc !

O umbrela ce ofera o protectie destul de buna si se incadreaza in bugetul mentionat este Nevis PVC cu paravan 250cm:
http://www.totalfishing.ro/umbrela-nevi ... 42213.html

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alex_Sebastian

Mesaj de Alex_Sebastian »

orice brolly de la tata nitu in banii pe care ii ai !!!!

john_carp

Mesaj de john_carp »

Va multumesc tuturor pt. raspunsuri si sper sa fac o alegere buna pt. vara ce urmeaza!
Fir intins!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”