Sfat alegere varga Maver Hammer MX 7m vs. Colmic Extreme XT

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Stammer88
Puncte: 0

Sfat alegere varga Maver Hammer MX 7m vs. Colmic Extreme XT

Mesaj de Stammer88 »

Dragi colegi pescari in primul rand tin sa va salut sunt nou pe acest forum si sper ca am postat unde trebuie , in al doilea rand doresc sa va cer un sfat , doresc sa imi achizitionez o varga de top ( 7m ) nu conteaza cat costa sunt oarecum un pescar incepator in sensul ca am inceput serios sa pescuiesc de aproximativ 2 ani , am investit treptat in achipament iar acum am ajuns la capitolul varga am facut niste cercetari ca sa zic asa si m-am oprit la 2 modele si nu stiu pe care sa o aleg si anume Maver Hammer MX 7m si Colmic Extreme XT 7m. Pescuiesc pe lacuri/balti private nu pe apa curgatoare si vizez pestii de talie medie/mare dar vreau sa nu am probleme cu ea daca intep un ten 7-8 kg spre exemplu. Astept parerile/sfaturile voastre va multumesc anticipat !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

LupuBogdan

Re: Sfat alegere varga Maver Hammer MX 7m vs. Colmic Extreme

Mesaj de LupuBogdan »

Si eu sunt interesat de Colmic extreme xt 9m si nu am gasit detinatori de aceasta varga sa imi spuna cum se comporta si daca se merita investitia ...dar pana la urma nu ramane decat sa imi fac comanda

marian_popescu
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Sfat alegere varga Maver Hammer MX 7m vs. Colmic Extreme

Mesaj de marian_popescu »

Indicat ar fi sa întrebați pe forumul de pescuit stationar, sigur veți primi răspuns acolo

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”