Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Trecerea de la 14000 XTB la XTC sau chiar XTD nu inseamna upgrade, ba din contra, este un downgrade.alystef71 scrie:As dori ceva pareri despre cele doua modele xtc si xtd de 14000 . Mentionez ca momentan detin ultegra 14000 xtb in stare foarte buna , dar as fi interesat de un upgrade. As vrea sa stiu daca se merita .
tecsi78 scrie:Trecerea de la 14000 XTB la XTC sau chiar XTD nu inseamna upgrade, ba din contra, este un downgrade.alystef71 scrie:As dori ceva pareri despre cele doua modele xtc si xtd de 14000 . Mentionez ca momentan detin ultegra 14000 xtb in stare foarte buna , dar as fi interesat de un upgrade. As vrea sa stiu daca se merita .
Mai gandeste-te !!! ......tecsi78 scrie:Trecerea de la 14000 XTB la XTC sau chiar XTD nu inseamna upgrade, ba din contra, este un downgrade.alystef71 scrie:As dori ceva pareri despre cele doua modele xtc si xtd de 14000 . Mentionez ca momentan detin ultegra 14000 xtb in stare foarte buna , dar as fi interesat de un upgrade. As vrea sa stiu daca se merita .
Xtc si Xsd au mecanism asemanator/identic...xtb e diferit, mai simplu.osc1or scrie:cred ca e vorba de ultegra xtb classic
Diferenta majora intre XTB si XTC/XTD este asezarea firului pe tambur. XTC si XTD infasoara firul mult mai bine. In rest sunt cam la fel...
Esti sigur ca stii xtc-ul ?Tritoiu Dragos scrie:
Xtc si Xsd au mecanism asemanator/identic...xtb e diferit, mai simplu.
Xsc si Xsd au 3 pinioane (unul de bronz si 2 de teflon) la wormshaft care dau o oscilatie mai lenta a........