N-am fost atent la locatie...Laurentiu Cosma scrie:Ebay. Anglia. Locuiesc acolo. Livrat gratuit la pretul de 29,99 lire.
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
N-am fost atent la locatie...Laurentiu Cosma scrie:Ebay. Anglia. Locuiesc acolo. Livrat gratuit la pretul de 29,99 lire.
Din ce material este cofectionata piesa in care se prind picioarele si carligul de cantarire? La Fox este dintr-un material sintetic. Chiar ma gandeam sa-i concep o carcasa din aluminiu, sau din alt material metalic, cu care sa o ranforsez.Laurentiu Cosma scrie:Folosesc trepiedul de la Daiwa http://www.tackleup.com/weighing-scales ... h-pod.html . Nu am ce sa-i reprosez.
Ideea este ca materialele sintetice au o anumita perioada, dupa care incep sa se rupa, multe intre ele fiind biodegradabile, dupa cativa ani, ce bine pentru mediu, dar, si pentru producatori, din nefericire pentru cumparatori......sper sa nu fie la fel si in cazul acestei piese, oricum, se poate face din aluminiu, sau din alt metal/material.Laurentiu Cosma scrie:La fel si la Daiwa, insa sunt convins ca au testat-o suficient, nu cred ca ar fi probleme cu ea. Am cantarit pesti destul de maricei si nu a fost ceva in neregula.