N-am fost atent la locatie...Laurentiu Cosma scrie:Ebay. Anglia. Locuiesc acolo. Livrat gratuit la pretul de 29,99 lire.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
N-am fost atent la locatie...Laurentiu Cosma scrie:Ebay. Anglia. Locuiesc acolo. Livrat gratuit la pretul de 29,99 lire.
Din ce material este cofectionata piesa in care se prind picioarele si carligul de cantarire? La Fox este dintr-un material sintetic. Chiar ma gandeam sa-i concep o carcasa din aluminiu, sau din alt material metalic, cu care sa o ranforsez.Laurentiu Cosma scrie:Folosesc trepiedul de la Daiwa http://www.tackleup.com/weighing-scales ... h-pod.html . Nu am ce sa-i reprosez.
Ideea este ca materialele sintetice au o anumita perioada, dupa care incep sa se rupa, multe intre ele fiind biodegradabile, dupa cativa ani, ce bine pentru mediu, dar, si pentru producatori, din nefericire pentru cumparatori...Laurentiu Cosma scrie:La fel si la Daiwa, insa sunt convins ca au testat-o suficient, nu cred ca ar fi probleme cu ea. Am cantarit pesti destul de maricei si nu a fost ceva in neregula.