Sigi scrie:Lucian SV scrie:Florin Pata scrie:
Dar nu pot sa nu comentez urmatoarele :
- BNR ar fi trebuit sa comunice ametitilor cateva indemnuri la prudenta
- BNR ar fi trebuit sa explice oamenilor ce inseamna DAE vs. DOBANDA , cos valutar ,ROBOR si EURIBOR,etc.
- permiterea unor comisioane si clauze abuzive
eu cred că tu te-ai născut ieri. nu spunea Vasilescu, Isărescu şi tot neamul lor că sfătuiesc românii să se împrumute în moneda în care sunt plătiţi la rândul lor. ce vrei mai clar de atât? ce să explice BNR, politica de creditare a unor bănci comerciale? comisioanele şi clauzele abuzive au fost înlăturate de vreo 5-6 ani parcă. bagi nişte strâmbe total depăşite!
![Wink :wink:](https://www.crapmania.ro/forum/images/smilies/icon_wink.gif)
Cu bancile NU AI CUM sa castigi.
Daca ar fi sa povestesc experientele mele cu bancile comerciale din Romania (si nu numai) ar iesi un intreg roman. Totusi, cu nici una dintre ele n-am ajuns nici macar sa fac vreo reclamatie (ce sa mai vorbim despre judecata). In plus, ca sa fiu corect, din relatia cu ele am castigat net. Banii pe care i-am dat inapoi bancii, in suma totala, sunt de cateva ori mai putini decat banii pe care i-am castigat folosind acele imprumuturi, in aceeasi perioada.
Ca sa fiu mai clar, cu ajutorul fiecarei mii de euro pe care am imprumutat-o si pentru care, in medie, in 5 ani am dat inapoi cam 1400 de euro, am castigat minimum 3000 de euro in aceeasi perioada (5 ani).