Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Oare.............................................ii nevasta-mea ?????Ea scrie:Bine v-am gasit!
M-am inscris si eu pe acest forum, nu pentru a schimba impresii despre nade, despre lansete sau locuri de pescuit.…… Desi, in oarecare masura, am ajuns sa invat si despre astea. Si asta pentru ca sunt Nevasta de Pescar.
Daca ar fi existat un forum al nevestelor de pescari, as fi deschis acest topic acolo, ca sigur aveam ce povesti…….. dar cum nu exista……..
Deci, ca sa nu lungim vorba, sunt convinsa ca aveti altele mai importante de discutat, dar asta e……… cind ti-e lumea mai draga, hop si nevasta……... ca nu se poate fara Ea! Sau se poate?
Intrebare: CARE E COMPROMISUL CARE TREBUIE FACUT? Cum se poate impaca si capra si varza? Pina unde este acceptabil si de unde devine inadmisibil? Ce zic celelalte neveste? Ca eu, una, de cind Pescarul Meu isi dedica TOT timpul liber pescuitului, simt ca nu se mai poate. Daca nu e pe balta, e pe forum, iar daca nu e nici pe forum, e in telefon, schimbind impresii despre ultima gaselnita a lui Paisley sau mai stiu eu ce…… Ii admir pasiunea si l-am incurajat mereu si am mers cu el pe balta de cite ori am putut si mi-a placut! Nu sunt impotriva pescuitului, am zis ca o solutie ar fi sa ma apuc si eu de pescuit, dar nu-i pentru mine....
Astept pareri. Ce sa zic, daca-s eu prea pretentioasa, spuneti-mi verde in fata. Fara suparare!