Buna seara, sper ca am sa postez bine aici. am venit cu un scop anume pe accest forum, in aceasta seara de a face o mare reclamatie, asupra balti ilfoveni 5,
in data de 25-05-2011 am fost la peste inpreuna cu mai multi prieteni in jur de 10 pers pe balta, toate bune si frumoase, am ajuns pe balta in jur de ora 16:20 , am pregatit lanseltele, prieteni meii pregateau grataru masa etc fara muzica pe balta ca nu e frumos etc. pana cand la ora 0:00 cand paznici au venit langa noi la padure si au inceput sa bea si sa injure si sa arunce cu obiecte in apa, fara sa ai deranjam noi sau sa le fi vorbit urat, si la ora 1:15 min am inceput sa strangem lansetele ca era insuportabil de stat pe balta.
prin accest forum vreau sa fac o reclamatie balti ilfoveni, pt ca nu e frumos ce sa intamplat in seara aia , suntem clienti fideli pe aceea balta dar pana acuma nu sa intamplat vrun astfel de comportament al paznicilor asupra noastra, chiar daca d.nl catalin si cu marcel ca sunt neam cu d.n marcel , pacat de balta ca o sa asi piarda clienti. o seara placuta