erata la episodul I - turistii erau spanioli, nu olandezi, imi aduc bine aminte!
EPISODUL II - "pantera roz"
intr-o buna zi apare mitomanul pe la un magazin de pescuit cu o mostra de plumb ecologic pt crap, productie proprie. (probabil ca "actiunea autocarul" il motivase sa-si dezvolte o afacere personala in domeniu)
-pai roz? zic eu
-este demonstrat stiintific ca aceasta este culoarea cea mai indetectabila sub apa., zice mitomanul
-pai fox, korda, etc, sunt imbecili, de-i fabrica pe toti kaki, maro, etc?, incerc eu sa-l iau tare
- firmele de care spui nu au investit in cercetare, asa cum am facut-o eu. am angajat un fizician-chimist de la magurele si am facut multe probe in bazin., imi da mitomanul lovitura de gratie
- ?!?
- ... si in plus, tu nu ai observat ca pestele e atras de culorile fluorescente, ca d'aia se da cu pop-up roz si galben., zice mitomanul si pleaca lasandu-ma sa fredonez melodia desenului animat cu acelasi nume...
(100% autentica, spusa de fata cu martori!!!!!!)
NU RATATI!
episodul III - "600 de salai in 2 ore!"
episodul IV - "cu undita in barca" sau "cum se prind crapii de peste 30 kg"
@Andrei
Devine din ce in ce mai interesant
Daca il cunoasteti pe "mitoman", n-ati observat cumva niste modificari la nivel comportamental, ticuri, balbaieli... O fi bolnav omu' si noi radem de necazul lui
Dar fiind vorba de un personaj "imaginar" nu cred ca se supara nimeni pe noi
Acum, intre noi vorbind, se schimba radical situatiile problemei daca turistii erau spanioli
@Vladut
Nu ne-ai lamurit cu premiul.
Eu nu sunt curios! Ziceam si eu asa...
"Intr-o zi ma intilnesc cu el in coltul strazii la mine le servici , pentru alte probleme , si scoate cu gesturi teatrale si de mare conspirativitate un flacon de vreo 300 ml - cu un lichid maro . Flaconul nu avea eticheta , nu scria nimic pe el .
- Zic - "Ce-i aici frate de e asa secret ? "
- Raspunde - "Atentie cu el ! Lichid nutritiv foarte concentrat ! Ai grija cum il folosesti ca e de 10 ori mai puternic decit Nutramino sau Multimino !"
- Intreb - "Pai de unde ai frate asta ?" ( si incerc sa ma port bine cu flaconul sa nu imi cada pe maini din lichid - poate ma ardeam dracului , la asa concentratie ! )
- In raspunsul lui revine la acest fizician - chimist angajat - si spune - "Prin vaste experiente in laborator am desfacut chimic lichidele nutritive de la marile firme si sunt toate la fel ! Banal . Ce am refacut noi aici este super concentrat si de 100 ori mai bun decit mizeriile lui aia ! "
- Zic - Multumesc , esti dragut !" si arunc flaconul la primul tomberon ca sa nu bag otrava in casa .
100 % autentica - de fapt la vremea aia a facut senzatie aceasta poveste .
val,
nu mai baga tu episoade de capu' tau, trebuie unu' pe zi!
da' pentru ca mi-ai adus aminte, il invit pe adriano musaro sa povesteasca un episod similar cu al tau, cel cu melasa din Brazilia!
hai adriano!