Moderator: didi-ionita
Multumim de informare , in cca 10 min ii ajunge un borcanel de Competition tare , DIRECT PE BALTA !!!! .arsinel scrie:Mircea vezi ca ai unele scapari la firma . Am un Coleg de club (vasile) care a fost ieri la voi in branesti si acum este pe Magura la o partida de 24 de h si printre produsele pe care le-a cumparat ,a cumparat si un Borcan de Competition pt carlig si sunt solubile NU Tari.
Nu ti-am zis cu suparare doar pt a te anunta sa le spui celor care ambaleaza sa fie mai atenti pt ca pt Vasile erau singurele bile,,tari'' pe care se baza in noaptea asta si acum se dueleaza cu ciortanii
Multumim , si inca odata scuze de neplaceriarsinel scrie:Mircea esti (sunteti) boier(i) ,am Vb cu Vasile acum si-mi zice ca a venit cineva cu Stefan sa-i aduca un borcanas de bile ca le comandat si nu intelegea ce se intampla ca el stia ca nu a intrat pe net si nu a comandat nimic .
Bravo Sunteti The Best !
Merci de infoarsinel scrie:Salut Mircea!
Sa terminat partida lui Vasile si rezultatul cca 12-14 buc din care unul de aproape 13kg (prins la alta firma) restul toti la Magic Competition . A fost si de 7kg si de 8 kg si in resat 4-5kg . O sa intre el sa dea mai multe detali .
Concluzia este ca pe Greaca si Magura merg si merg bine .