Moderator: Stefan B
GoguA scrie:Are cineva idee care sunt conditiile de retinere a carasului pe Magura 9? Despre crap, salau, som si stiuca este foarte clar mentionat in regulament insa despre caras nu am regasit nimic. Mai ales ca la boilie de 16 intra si caras eram foarte curios care sunt conditiile de retinere a acestui peste.
Digital scrie:Stefan,
Probabil ca si mentiunea : retinerea la liber i-a incurajat
Stima
Ce altceva trebuiau sa inteleaga? Retinere "la liber" inseamna ca fiecare e liber sa retina cat vreaAm permis in primii 2 ani retinerea la liber a carasului si anumiti pescari au inteles ca pot pleca cu 25-30 kg de caras !
ionut72 scrie:Ce altceva trebuiau sa inteleaga? Retinere "la liber" inseamna ca fiecare e liber sa retina cat vreaAm permis in primii 2 ani retinerea la liber a carasului si anumiti pescari au inteles ca pot pleca cu 25-30 kg de caras !
Aici te contrazic putin, cand pleci de pe balta cu 20 kg caras (presupunand ca 1 buc = 400 g = 50 bucati caras) nu e fenomenul tigaie, e fenomenul furt, japca, cocalareala, vanzare la taraba, nesimtire, calicie etc...Stefan B scrie:ionut72 scrie:Ce altceva trebuiau sa inteleaga? Retinere "la liber" inseamna ca fiecare e liber sa retina cat vreaAm permis in primii 2 ani retinerea la liber a carasului si anumiti pescari au inteles ca pot pleca cu 25-30 kg de caras !
Asa e .....dar vezi tu ......am crezut ca am depasit fenomenul tigaie ...sau ca cel putin asta astept eu de la clientii Magurei 9 !
Dintre ciprinide si mie imi place un caras mare ...de 500 g crestat pe spate ...si facut la gratar ....dar UNU .....nu pentru tot blocul, cartierul, neamul, etc ....
"Ce nu este interzis este permis"...Dintre ciprinide si mie imi place un caras mare ...de 500 g crestat pe spate ...si facut la gratar ....dar UNU .....nu pentru tot blocul, cartierul, neamul, etc ....
LIKE!!!Stefan B scrie:Nu vreau sa insistam prea mult pe subiect ....este unul INCHIS, ....am incercat prin tot ce am adus prin proiectul Magura 9 ( carduri de membru, rezervari on line ..., etc) si prin Regulamentul impus ....sa reusesc sa adun o comunitate de oameni care s-au saturat de cotidianul mirlan al societatii noastre .....si in proportie de 95 % ....AM reusit ......ca se mai nimerec si altiii ...asta e, incercam sa-i eliminam !