Forum nou MARELE BAZAR ?

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Forum nou MARELE BAZAR ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

Tinand cont ca sunt postate sute de anunturi la 24 de ore, cred ca ar trebuie putin regandita rubrica MARELE BAZAR, si anume impartitata in subforumuri genul : 1.VANZARI-CUMPARARI LANSETE-MULINETE 2. VANZARI-CUMPARARI ECHIPAMENT CAMPING 3.VANZARI-CUMPARARI NADA 4.VANZARI -CUMPARARI DIVERSE (HAINE, MARUNTISURI, ETC) 5.VANZARI-CUMPARARI SUPORTI PESCUIT-AVERTIZORI-SWINGERE

Ce parere aveti ? Este utila acesta posibila modificare ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cosmin_coach

Re: Forum nou MARELE BAZAR ?

Mesaj de cosmin_coach »

DA !!!
Born to fish

PB crap 20.45
PB cteno 17.75

florinalin
pescar de competitie

Mesaj de florinalin »

exista functia search......cine vrea sa cumpere si stie ce vrea sa cumpere o poate folosi cu succes. Pentru cine nu e decis ce vrea sa cumpere...si nu are rabdare sa ia la rand sa citeasca toate anunturile....cred ca o grupare pe categorii ar prinde bine.
A bad days fishing is better than a good day at work...

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

florinalin scrie:exista functia search......cine vrea sa cumpere si stie ce vrea sa cumpere o poate folosi cu succes. Pentru cine nu e decis ce vrea sa cumpere...si nu are rabdare sa ia la rand sa citeasca toate anunturile....cred ca o grupare pe categorii ar prinde bine.
Functia SEARCH e ok atata timp cat cel care vinde detaliaza corect ceea ce vinde .
Sunt N postari gen NASH, la dracu scrie ca vinzi nadragi, senzori sau mai stiu eu ce .

Sunt de acord cu ideea lui Vladut !!!!!!!!!!

Doeat
pescar de competitie

Mesaj de Doeat »

pentru cei care stiu ce vor exista search , eu de exemplu citesc aproape tot ca nu stiu ce imi trebe :D si atunci ar trebui sa dau 200 de clickuri in nu stiu cate sectiuni, dupa parerea mea ii mai ok asa , bazaru ii bazar, toate la gramada :D
Roland K.
KRap-Baits RO

alin_f

Mesaj de alin_f »

o imparteala ar fi super zic eu...

Sebastian Stan

Mesaj de Sebastian Stan »

+1 Buna idee
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

osc1or
Veteran

Mesaj de osc1or »

Eu cred ca nu ar ajuta cu niimic aceasta subdibizare a sectiunii bazar.
Daca cineva cauta ceva anume, are la dispozitie functia Search.

Nu mai zic ca multi vand mai multe articole in acelasi anunt. Sa apara 10 anunturi sparte, si sa intre vanzatorul sa dea zilnic UP la fiecare, ar fi si mai haos.
Critic echilibrat

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

te complici...e bazar...adica cu de toate:) pentru detalii exista rubrica de anunturi de pe crapmania. De multe ori am gasit lucruri pe care nu le cautam anume ci doar pentru ca era anuntul pe prima pagina.
"X13"

darius123

Mesaj de darius123 »

Daca ar fi putin respect si organizare, nu ar mai fi nevoie de impartirea forumului. Fiecare sa posteze doar un anunt, in care sa treaca toate produsele ce le are la vanzare.Sa nu deschida alt anunt pana nu cere inchiderea celui existent.Nimeni sa nu actualizeze anuntul mai des de 3 zile, decat cu o scadere de pret semnificativa.
Sa specifice in titlul anuntului exact ce vinde, nu titluri de genul : ,, Vand'', ,, Super Oferta'', etc.
Daca s-ar impartii forumul, ce face o persoana care vrea sa isi vanda tot echipamentul, trebuie sa deschida topic in fiecare rubrica si sa vanda pe bucati.
O idee buna ar fi ca fiecare sa ceara inchiderea anuntului printr-un mesaj privat la unul din moderatori, este greu ca moderatorii sa urmareasca fiecare anunt.Dupa ce anuntul a fost inchis, acesta sa treaca in alta rubrica, de genul ,Arhiva' .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”