A mai ramas jacheta profesionala impermeabila si antivant HART BIETER nemteasca, pentru iarna, profesionala pentru pescuit si vanatoare, foarte calduroasa, cu o gramada de buzunare, ham pentru arma, cu gluga ce se regleaza sa nu vina pe ochi, grad de impermeabilitate mare, membrana teflon dupont ce creeaza o izolatie optima.
Rucsac incorporat la spate cu acces din ambele parti cu jacheta pe tine, fermoar silentios cu dinti mari rezistenti in timp la uzura iar peste fermoar, pentru izolatie termica si de apa vine material prins in capse metalice alamuite , material indoit in v ca sa nu lase curentul vantul apa sa bata sa treaca prin fermoar.
E bine facuta pana in detaliu si comoda, nu simti cusaturile , nu te tine indiferent de solicitarile de pe teren, partea din spate e lunga si vine peste sale/spate astfel ca nu ti ingheata spatele la pescuit ori la vanatoare indiferent de pozitie.
Manecile se pot strange pe incheietura sau se pot face largi dupa preferinta, totul e construit in amanunt
Jacheta este marimea XL
Aceste produse puse la vinzare de dl se gasesc la GIPO la jumatate de pret decit le-a scos dinsul la vinzare,Mergeti in magazinele GIPO si va veti convinge. Gipo este in faliment si au mari reduceri de preturi.
si ai luat geaca de la gipo?
sau erau mult mai ieftine pentru ca ..nu aveau si prin astfel de oferte te fac sa te duci la ei in magazin ca apoi sa vezi alte produse si sa pleci totusi cu ceva, ei obtinand vanzare si tu..teapa ?
Nu iti trebuie facultate pentru asta, pur si simplu e o strategie ilegala de marketing folosita de mult si cunoscuta de..majoritatea.
Acum dragi colegi de forum si eventuali amatori de geci si pantaloni de vanatoare/pescuit ca ai mei, va rog , daca treceti cumva pe la gipo si aveti timp intrebati despre cele 2 produse si confirmati-i domnului popescu 59 cele spuse de mine
Daca intr-adevar ai fi avut dreptate domnule popescu, atunci fiti sigur ca nu vindeam o pereche de pantaloni si o geaca ci 10 din fiecare !
motivul incercarii lui popescu 59 de a sabota aceasta vanzare se datoreaza exclusiv faptului ca in vazarea dumnealui am tinut sa remarc pretul aberant cerut pe o barca ce nu se mai fabrica de peste 6 ani dar dansul spune ca a cumparat-o anul trecut....
pantalonii s-au vandut de mult, jacheta este in continuare disponibila, este noua, cu etichete si tot tacamul, a fost desigilata pentru a fi probata, marimea nu este buna, eu am alta identica, marimea potrivita
Zilele acestea cu vreme urata am purtat-o intens si nu am avut decat motive de multumire, eventualul cumparator nu va putea fi altfel decat multumit de performantele gecii
Fie ca e vorba de vant, de ploaie sau frig, nu simti nimic, esti complet izolat.
Eu cred cu sinceritate ca merita, din proprie experienta