Moderator: Victoras Petcu
Adrian I. scrie: ↑Mar Mar 03, 2020 15:36Domnule Petcu
Multumesc pentru raspuns. Personal, de cate ori am venit pe Moara Vlasiei 2, nu am vazut vreodata sa fie blocat drumul de acces din cauza masinilor, vizitatorilor, etc. Si am ceva partide la activ acolo. Chiar si pe perioada concursurilor care aveau lor pe primele 14 pontoane, nu am vazut vreodata sa fie probleme de genul asta. Si asta pentru ca majoritatea inteleg sa respecte regulile.
Problemele pe care toti le intampinam pe aceasta balta, cand vine vorba de primele 7 pontoane, se refera la spatiul foarte mic de amplasare a cortului pe pamant. Pe pamant este cel mai normal, sigur, si confortabil. Faptul ca ati decis sa punem corturile pe ponton nu rezolva deloc aceasta problema. O varianta ar fi fost sa mai luati din pamantul aflat in spatele pontoanelor, din malul acela inalt de 2-3 metri. E adevarat, nu stiu daca terenul respectiv va apartine ca sa puteti face aceste lucrari, insa ar fi fost solutia optima.
Insa pana la urma aveti dreptate - faceti asa cum considerati ca este cel mai OK pentru business-ul dumneavoastra. Iar pescarii care nu sunt de acord cu regulile impuse prin regulament sunt liberi sa mearga pe alte balti unde considera ca regulile si conditiile sunt mai OK.
Fire intinse tuturor si, chiar daca nu sunt de acord cu aceste modificari, succes in a administra balta in continuare!