Va salut. Rig-urile whity pool si ronnie pot fi folosite in cadrul monturilor cu momitor?
A folosit cineva combinatia asta?
Avantaje...dezavantaje?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Din punctul meu de vedere pescuitul cu momitor este mai eficient cu monturi scurte, legate cu fir suplu si un pop-up mic[8-10mm]. Nu vad rostul in a complica lucrurile incercand monturi mai complicate, cele doua monturi enumerate s-au dovedit a fi mai degraba selective.
Si pop-ul tras pe firul de par si atat? Si echilibrat sa stea in varf si coada?Dan Serban scrie: ↑Joi Apr 04, 2019 17:10Din punctul meu de vedere pescuitul cu momitor este mai eficient cu monturi scurte, legate cu fir suplu si un pop-up mic[8-10mm]. Nu vad rostul in a complica lucrurile incercand monturi mai complicate, cele doua monturi enumerate s-au dovedit a fi mai degraba selective.
Consider ca daca alegi sa pescuiesti cu momitor te intereseaza sa iti traga mai repede si mai mult..
Asta stiu si deja o practic. Problema mea este ca nu stiu care ar fi pozitia optima a carligului, ca sa stiu unde ar trebui sa ajung. Multumesc pentru amabilitate si lamuriri.Dan Serban scrie: ↑Joi Apr 04, 2019 20:50Poti echilibra montura din marimea, modelul carligului.
Nu este universal valabila chestia asta, greutatea carligelor(desi pot fi aceeasi marime si forma) poate sa difere de la producator la producator.
Trebuie doar sa testezi.
sper ca aceasta imagine sa te poata ajuta. merge si la ten si la crapcbogdan scrie: ↑Joi Apr 04, 2019 21:28Asta stiu si deja o practic. Problema mea este ca nu stiu care ar fi pozitia optima a carligului, ca sa stiu unde ar trebui sa ajung. Multumesc pentru amabilitate si lamuriri.Dan Serban scrie: ↑Joi Apr 04, 2019 20:50Poti echilibra montura din marimea, modelul carligului.
Nu este universal valabila chestia asta, greutatea carligelor(desi pot fi aceeasi marime si forma) poate sa difere de la producator la producator.
Trebuie doar sa testezi.