pescarusull scrie: ↑Lun Apr 29, 2019 1:05
Sa scoata si producatorii locali bile la 10 lei/kg, la o calitate similara, si atunci o sa sustin in totalitate produsele romanesti.
Sunt foarte curios ce rezultate o sa aiva gama xtrem de la decathlon. Probabil nu or sa fie bine vazute de administratori, chiar daca pretul pe kg e de 45 de lei.
Oare, nu vor proceda, după tendințele economiei "de piață", să scadă calitatea bilelor normale, de până acum, pentru a vinde bilele Xtrem...!? Privind, retrospectiv, la tot ce s-a întâmplat în ultimii 20-30 de ani, la tendințele dinspre Apus, cam așa merg lucrurile, fără să-mi vină în minte, vreo excepție...
P.S. Subliniez, asta, n-am inventat-o noi, toate lucrurile și ideile "bune" vin doar dintr-o parte, cu puține excepții...nu, întotdeauna, (doar) de la ruși, vine ploaia...

P.P.S. Așa cum au procedat cu "hypermarketurile", aceste mega-magazine, cu care, ne-au spalat pe creier, au îngropat toți micii comercianți, când au intrat cu prețuri fără concurență, pe piață, apoi, după ce își ating scopul, monopolul, încep să crească prețurile, un exemplu, prețul pâinii a ajuns și în mega-magazinele străine, tot la 1 leu, mă rog, la franzela albă, asta, dacă nu ne "boierim", la alte specialitați de pâine, cu prețuri mult mai mari!
P.P.P.S. Deocamdată, am cumpărat, si eu, și bile Caperlan(și alune tigrate preparate, si nepreparate, și lupin preparat, și nepreparat, și altele), dar, și de la alți producători, dar, am înțeles mecanismul perfid al lucrurilor...
P.P.P.P.S. Oare, nu or produce și bilele Xtrem, la fel ca bilele normale, schimbându-le, doar denumirea, pentru a se baza pe ideea preconcepută a mulțimii, de a mai crede - din inerția trecutului - că (doar) ce e scump, (a rămas)/e și bun...!?
Mai bine să taci, să fii considerat prost, decât să vorbești, ca să înlături orice dubiu!
Înțeleptul nu spune ce știe, prostul nu știe ce spune!