Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Chiar daca nu suntem pe sub-forumul care trebuie intreb si eu: cam ce crezi/credeti ca au in compozitie bilele alea de se vand cu 10 lei/kg?Allen Besnovich scrie:Merg foarte bine pentru momit. Recomanda aroma de Monster Crab.
Nu cred ca e asa de important din ce sunt facute. Totul e sa fie prinzatoare.Albert scrie:Chiar daca nu suntem pe sub-forumul care trebuie intreb si eu: cam ce crezi/credeti ca au in compozitie bilele alea de se vand cu 10 lei/kg?Allen Besnovich scrie:Merg foarte bine pentru momit. Recomanda aroma de Monster Crab.
Nu-s ironic, chiar sunt curios de parerea voastra mai ales ca vad ca au feedback pozitiv.
Cum naiba sa nu fie important? Sau nah, eu nu cumpar boiles in functie de aroma. Chiar sunt curios ce scrie pe ambalaj si, mai ales, daca produsul corespunde ochiometric, mi-e plina tolba de minciuni de pe ambalaje.Amandalin scrie:Nu cred ca e asa de important din ce sunt facute. Totul e sa fie prinzatoare.
Asta chiar e irelevant. Dupa cum stim, povestirile despre nade care castiga concursuri sunt asa niste basme de il fac invidios si pe Ispirescu.Amandalin scrie:S-a castigat Cupa Rezistentei cu cele de capsuna!