Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Nici o masina nu ajunge in Bucuresti saptamana aceasta asa ca o las pana cand veniti din Ungaria,daca oferta ramana in valabila.Vladut Mateianu scrie: Ok George, acum este bine ! Poti trece sa-ti iei premiul !
@schumi
Poti sa trimiti dupa premiu cand vrei, doar sa ma suni inainte sa-i anunt pe baieti...0723.281.339 Incearaca saptamana asta, ca de sambata suntem in Ungaria la Haromfo....
@ dani hentiu
N-ai si tu pe cineva sa trimiti ? Nu cred ca Cargusul se baga la o sticluta...
Cred ca asa zice si crapu' in apa: ce o fi mirosul asta care iese de prin mosia mea. aaaaaa..... da au venit "senzorienii" pe balta dupa ce au despachetat cutiile cu mirodenii. Care mai de care cu mirosul lui , fiecare in functie de ce a despachetatVladut Mateianu scrie:Azi dimineata, cand am iesit pe balcon, am simtit un miros ciudat, dar cunoscut ! Dupa cateva minute am realizat ce era : aroma de squid & octopus, combinata cu frankfurter sousage , winter secret si red hering
Cand am iesit din casa , mi-am dat seama ca si pe afara mirosea la fel, lucru pe care il observasera si vecinii mei....
Aproape de podul Grant, mirosul era mai persistent......cetatenii din zona nu stiau ce se intampla, nu intelegeau de unde vine mirosul acela ciudat !
De fapt atunci am realizat ca tot Bucurestiul mirosea a Solar si SBS !!!
Oare unde era sursa acestor mirosuri
Primii 3 care stiu raspunsul corect, primesc cadou cate un flacon de extract de porumb de la SBS !