Squid-octopus

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Andrei I »

Ce postati voi aici inteleg numai unii...adica cei cu rezultate in circuitul competitional...un pescar mediocru...intelege pe sarite...

Ia incercati pentru cateva minute sa cititi totul de la cap la coada(macar acest topic) ca si cum nu ati sti nimic despre pescuit :D :D :D e ca un film american ascultat la radio in chineza :D :D super tare :D

Ce parere au cei din jurul vostru despre pasiunea voastra ? Ma refer la cei care nu au nici o treaba cu pescuitul....pe mine nu ma scot din ANORMAL, IDIOT si OBSEDAT :D

Andrei
Milionar excentric

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cezar Bibu scrie:eu as pescui cu amandine :lol: :lol:
Asta e anagrama de la mandarine ? :lol: :lol: :lol:

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@andrei crapar,
Stii ceva, daca nu-ntelegi, schimba-ti avatarul cu andrei_pescarmediocru !
parca te-am mai vazut si pe alte forumuri , probabil acolo sunt explicate absolut la obiect si pe intelesul tau ! Esti liber sa alegi !

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Vivat mandarinele... :lol:
Si e un bulau (translate: adica vant tare RAU) si o ploaie la Ctza...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

In curand o sa va dau o reteta tare de S & O!

Dar , sa ma sfatuiesc cu Gabi Tomulescu sa vad ce zice . :wink:
Valentin Dumitru

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@cezar bibu

:?: :?: :?: Cezar cred ca tu nu ai inteles ce am vrut eu sa spun...desi nu era foarte greu.
In timp ce eu citeam foarte concentrat ce ati scris voi in postarile de mai sus, era un prieten (ne-pescar) care murea de curiozitate sa vada de ce sunt eu asa patruns de ce citesc......evident ca nu a inteles absolut nimic :D . Apoi s-a gasit sa ma intrebe, citez "ce p..a mea mai e si aia TURBO JET??" intrebare la care evident nu am stiut ce sa-i raspund si a inceput sa faca misto de mine....de aici si postarea mea anterioara pe care vad ca ai pus-o la suflet. Era doar la capitolul diverse si nu trebuie interpretata ca o critica la adresa cuiva.

P.S.: Da..m-ai vazut si pe alte site-uri..si nu NU o sa-mi schimb id-ul doar pt. ca asa mi-a "recomandat" Bibu :wink: , dar daca dai ceva "din casa", o reteta care tie ti-a adus satisfactii, sau orice sfat legat de pescuit...poti fi sigur ca voi testa cu prima ocazie..eu intru pe aici ca sa invat si din cand in cand mai scriu cate o ineptie ca sa am si eu un numar mare de postari :D

Scuze Cata bh pt off-topic
Andrei
Milionar excentric

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

si eu de multe ori patesc la fel ! dar nu e vina lor ca unii termeni nu ii intelegem noi. cred ca problema mai trebiuie studiata, ca sa ajungem si noi la nivelul superior si abia dupa aia putem sa ne dam cu parerea.
concluzia andrei crapar, este ca mai avem de invatat si eu si tu si alti utilizatori al altor forumuri mai mult sau mai putin avansate, ca sa putem dialoga civilizat si la nivelul pescarilor care posteaza pe aici.
fara suparare, dar cam asta simt eu !

cata bh

Respect

Mesaj de cata bh »

Multumesc celor care au scris la subiect, ati dat dovada ca se poate discuta civilizat si constructiv.
Imi cer scuze ca nu am mentionat nimic despre mix, dar am considerat ca lucrez pe un fishmeal foarte bun dar nearomat.
A combinat cineva Green Beast DT cu o aroma de carne ?

Cata bh

andrei. r2d2

va fi foarte greu cineva sa va spuna o reteta 100% si e normal ptr ca in spatele ei sint mii de ore de teste si multe milioane de lei investite dar daca munciti, cititi si testati va vor ajuta mult parerile de aici pentru tunningul fin ,sa stii ca printre rinduri oamenii va ajuta dar.... d-zeu da nu baga in buzunar.

Vladut
Propun sa deschizi o sectiune pentru pescarii incepatori unde sa se poata primii sfaturi adevarate, baza( macar 80%) , un fel de clasele 1-4 si pentru diferenta aia de 20% vor munci toata viata :lol:

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

nu-i adevarat...nici nu aveti ce intelege, fiindca voua va e gandul numai la secrete...au dat si Andrei si Vladut retete cu care ei dau iama-n crapi, dar voi ati crezut tot timpul ca sunt la misto si ca secretul adevarat, nu-l spune nimeni...asa ca nu va mai plangeti!
Ultima oară modificat Joi Dec 06, 2007 21:43 de către cornelserbu, modificat 1 dată în total.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Confirm si eu ca ce a scris Vladut pe site ( reteta de boilies ) este o reteta cu care eu am pescuit 1 an de zile si o stiu de la Andrei Vladeanu . Deci e pe bune , nu e scrisa la misto si nici vreun exercitiu de stil sau de imaginatie .

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”