Ca sa-l citez pe Coco, eu sunt fiert pe cteno (imi place teribil ce se intampla la mal...)
1. Habar n-am! Eu am prins cel mai bine la (in ordinea trasaturilor si a cantitatii):
a. porumb cu aroma de anason home-made
b. boilies tutti-frutti
c. porumb la borcan cu aroma de anason (ala verde, de se gaseste prin Obor)
2. Textil rigid, momeala lipita de ac (daca-i porumb musai coronita)
3. La greu
4. Nu, imi place sa ma joc cu el

cand il vad dupa cocoasa ca-i ten (atunci cand apuc

) si las frana mai lejera, sa plece linistit. Iar il aduc, iar il las sa plece, si tot asa de 3-4 ori. In schimb mi-a sarit in mal, la 2 metri peste firele a 3 lansete, de am ramas masca
5. 16 Kg pe Valea Argovei
PS: Cten, castravete, amur, ten, torpila, teno
Vladut, ala negru, de care intrebi nu-i scoicar? Ca seamana teribil cu tenul, doar ca-i inchis la culoare...