Exista la magazinele specializate tot ce ai nevoie. Trebuie doar sa ceri sau sa intrebi. Succes.govo scrie:App...exista pe piata un chit sau un set mai special si rezistent sau totul este bun?
Fi mai exact...chit de nadire, chit de geamuri, suntem chit...
ma refeream la chitul de gresie,ca sa-mi pun pe locul unde pescuiesc....dar si pentu chitul de geamuri, ca sa-mi pun si ferestre...acum suntem chit
era vorba de chitul pentru montura....
sau bafta!miyagi scrie:Exista la magazinele specializate tot ce ai nevoie. Trebuie doar sa ceri sau sa intrebi. Succes.govo scrie:App...exista pe piata un chit sau un set mai special si rezistent sau totul este bun?
ma refeream la chitul de gresie,ca sa-mi pun pe locul unde pescuiesc....dar si pentu chitul de geamuri, ca sa-mi pun si ferestre...acum suntem chit
a fi chit-din franceza- quittegovo scrie:App...exista pe piata un chit sau un set mai special si rezistent sau totul este bun?
zise george pruteanu din underground-ul luimarin laurentiu scrie:a fi chit-din franceza- quitte
chit de geamuri,lemn,gresie,auto,etc-din germana- kitt
chit ptr montura...probabil faci referire la SET...si atunci ar fi mai bine folosit englezescul KIT ... nu de alta dar poate sa apuca lumea si iti recomanda niste ceresit ...ce ti-e si cu neologismele astea...
ps:accesorii ptr monturi gasesti la toate firmele de profil