Asa cum in RG2 scrie " Ostasul trebuie sa suporte cu tarie privatiunile serviciului militar" , asa si nevasta-mea suporta cu stoicism bill-uri heavy duty ale sculelor de pescuit, nadelor, etceteraurilor si mai mult arme, munitii, lunete si alte "mici" accesorii ale hobby-urilor mele.
De fapt cand s-a maritat stia ca se marita si cu lansete de 3.90, mulinete cu BR si cu arme de vanatoare.
Nu stiu la alti , dar la mine totul este corect. Sotia este mai mult decat intelegatoare.
Si ca o dovada de intelegere si din partea mea, anul asta o voi lua pentru prima data in viata cu mine la pescuit (doua saptamani). Am organizat cel mai mare pogrom savarsit vreodata pe planeta Pamant. Intre 25 mai si 15 iunie voi infaptui cel mai mare carnagiu faptuit vreodata in istorie. (nu va speriati, este un fel de a spune "carnagiu" sau "pogrom" ; eu nu mananc peste si ca de obicei toti balaurii prinsi vor fi eliberati).
Si ca sa fiu sincer sincer, o iau si pe ea ca sa pot pescui cu doua bete ca fara ea va trebui sa folosesc numai unul (sper ca n-o sa citeasca niciodata ce am spus acum).