Navomodel plantat ieftin

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Marinarul
Puncte: 0

Re: Navomodel plantat ieftin

Mesaj de Marinarul »

@Lao

Mai gingiu mingiu Lao nu te mai baga in seama ca musca in jurul motzului de cacao ca nu e treaba ta cu ce vand sau cumpar eu. De cand unul ca tine imi cere mie socoteala ... ? Ne cunoastem cumva , platesc eu cu banii tai sau tu cu ai mei ? Vezi-ti de treaba ta si nu mai deranja aiurea pe forumuri. Pe langa faptul ca esti prost informat mai esti si rau intentionat , gratuit , asa cum iti place tie sa te amesteci prin forumurile celor care vor sa vada/cumpere. De suferinte din astea romanesti nu o sa te vindeci nici cu medicamente straine , imi porti tu de grija mie sau altora ... E o vorba veche , nu stiu cat ai fost pe la scoala sa o fi aflat, dar cainele moare de alergatura si prostul de grija altuia ...

Rog moderatorul acestui forum sa stearga postarea "off topic" a lui lao.

Navomodelul e unul profesional , de exceptie as putea spune (am mai vazut si altele dar mai putin reusite si stiu ce spun).
Are componente profesionale (motor Robbe Germania, statie 4 canale, servo-uri , regulator turatie cu radiator etc) si e lucrata si finisata foarte bine. Nu discutam de vreo jucarie chinezeasca telecomandata de 2 mil din dragonul rosu si modificata ptr plantat care se vand pe la 6-7 milioane apoi prin targ. Nimic din constructia acestei barci nu are legatura cu chestia aia.
Pret barca 1200 Lei , usor negociabil.

Cristi
Bucuresti

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Dimpotriva, nu ma bag aiurea la bazar mai milogu' srl, dar asta e adevarul.
Sa vezi si tu cum e cand cineva iti ofera un pret ce kko pe produsul de la vanzare
asa cum faci tu pe toate forumurile de pescuit nu numai aici. Nu mai spun de faptul ca nu ridici colete sau bati palma la o afacere ca apoi te razgandesti si sa incurci omul. Ca drept dovada mai ai un topic despre
activitatea ta de neserios si nesimtit pe alt forum. Cine e curios, dau link pe p.m.

Si de ce sa stearga postul? Sa nu vada lumea ce lichea esti?

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Lichea e fiul lui tactu ma nesimtitule , te-am intrebat ce te fu_re grija de ce vand sau cumpar eu , ca vreau sa cumpar scump sau ieftin, ce suferi tu atat ? E clar ca vrei sa strici topicul , asta e limpede ca lumina zilei si ai reusit , altceva ce mai vrei , ori ai si tu un navomodel de vanzare sau vreun prieten de-al tau si crezi ca eu sunt concurent ??
Esti suspect de oligofrenita vad . Vezi-ti de acareturile tale in liniste si nu te mai baga ca limbricul cand nimeni nu te intreaba de vorba. Suferi rau vad si esti viteaz nu gluma.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

In regula, ti-ai dat arama pe fata. :lol:

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

NAVOMODELUL rezervat pana luni , 99% este ca si vandut.

Gingiu Mingiu Lao: destept e cine rade la sfarsit ... nu mai rade cu gura plina ca te-neci.

Stanescu Mircea

Mesaj de Stanescu Mircea »

Prietene tu traiesti din filme cu lucrurile tale de calitate dupa barcuta eu am telecomanda ..... pe 6 canale cu dispay 40mhz si tu imi zici mie ca asta a ta este profesionala? i-ai pus lanterna la 5 lei din piata ca bec si suferi de 1200 lei? zi mersi daca iei 6 mil pe ea fir intins nepoate

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Stai tu linistit ca nu cred ca stii despre ce e vorba in propozitie, modelul asta e unul testat si paratestat de nenumarati pescari si asta spune ceva totusi. Cand nu ai avut asa ceva doar sa vorbesti asa dupa ureche se numeste ca banuiesti si presupui si tragi concluzii din nimic ... Asta e si el un sport national pe la noi, ne place sa vorbim despre multe , ne pricepem la toate , daca tu te pricepi bine sa dai cu ciocanul atunci totul ti se pare un cui ... realitatea e mai complexa prietene si tu foarte departe de ea , fabulezi pe campuri inverzite ...
Cu statia ta ..... stai foarte bine daca are si display (vezi ca un display e 25-40 ron) dar e important la ce e legata statia aia a ta ; e ca la crap daca nu ti-ai dat inca seama mai ai de invatat, nu conteaza ce ai pe mal , conteaza ce ai in apa ... Fir intins si trage un fum , o sa-ti fie mai bine.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Marinarul scrie:@Lao

Mai gingiu mingiu Lao nu te mai baga in seama ca musca in jurul motzului de cacao ca nu e treaba ta cu ce vand sau cumpar eu. De cand unul ca tine imi cere mie socoteala ... ? Ne cunoastem cumva , platesc eu cu banii tai sau tu cu ai mei ? Vezi-ti de treaba ta si nu mai deranja aiurea pe forumuri. Pe langa faptul ca esti prost informat mai esti si rau intentionat , gratuit , asa cum iti place tie sa te amesteci prin forumurile celor care vor sa vada/cumpere. De suferinte din astea romanesti nu o sa te vindeci nici cu medicamente straine , imi porti tu de grija mie sau altora ... E o vorba veche , nu stiu cat ai fost pe la scoala sa o fi aflat, dar cainele moare de alergatura si prostul de grija altuia ...

Rog moderatorul acestui forum sa stearga postarea "off topic" a lui lao.

Navomodelul e unul profesional , de exceptie as putea spune (am mai vazut si altele dar mai putin reusite si stiu ce spun).
Are componente profesionale (motor Robbe Germania, statie 4 canale, servo-uri , regulator turatie cu radiator etc) si e lucrata si finisata foarte bine. Nu discutam de vreo jucarie chinezeasca telecomandata de 2 mil din dragonul rosu si modificata ptr plantat care se vand pe la 6-7 milioane apoi prin targ. Nimic din constructia acestei barci nu are legatura cu chestia aia.
Pret barca 1200 Lei , usor negociabil.

Cristi
Bucuresti
Mai Tata! Se pare ca acest gingiu mingiu Lao cum ii zici tu te cunoaste destul de bine.
Lao daca e nevoie pun si eu un link cu bagatorul asta in seama aiurea pe bazaruri.
Tu-l acuzi pe Lao, Mai Marinelule! exact de ceea cu ce te ocupi tu pe forumuri si vad ca te simti deranjat cand ti se atrage atentia. Nu mai demult de ieri te-ai bagat si cu mine in seama pe un topic al meu in care incercai sa-mi strici pretul lansetelor. Ce tot o arzi aiurea cu toata lumea? Ma gandesc sa-ti fac un topic separat. Tie si altora ca tine unde sa poti sa te produci. Ce zici?
Eu! zic ca ar fi bine sa ai grija si un pic la atitudine dupa cum vad ca te pricepi la vorba ca nici tu nu cunosti multi din cei pe care ii incurci.
Atentie la ceas Baiatu`!
Urban culture.

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@miyagi

Faci o confuzie aici si nu te face ca n-o simti. Una e sa te bagi in topicuri aiurea cand n-ai de gand sa cumperi sau sa vinzi obiectul respectiv , sa te amesteci aiurea ca te mananca limba sau cauti publicitate cum face Lao.
Altceva e cand vrei sa cumperi ceva si observi ca in cazul tau ca ce vinzi tu la sec hand e mai ieftin cu 12 lei (10%) decat acelasi obiect nou din magazin. Te-a suparat observatia mea vis-a-vis de pretul tau mare si mai ales ca ti-am scris in topic cand era mai potrivit , aici recunosc , sa-ti fi trimis MP. Lansetele alea le-as fi luat la un pret corect, ca nu-ti scriam aiurea dar apoi am cautat pretul lor de noi si ti-am scris. Dar una e una si alta e alta. Vinzi ce vrei la ce pret vrei pana la urma, cumpara cine si cum doreste.
Dar de aici si pana la amenintarile tale voalate e distanta mare si iti sugerez sa ai tu grija la atitudinea ta de autobaza.

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Ce confuzie mah? Nu vezi cum te toarna lumea mai loaza?
Zici de mine ca ma bag aiurea, dar tu de ce pusca mea te-ai bagat in topicul omului? Arata-mi mie unde m-am bagat aiurea la bazar! Chiar insist!
Eu in locul tau mi-as face o clona, daca deja nu ai, si as lasa contul asta in pace ca te-ai facut de kkt cu el.
Milogu' s.r.l. ce esti...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”