Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
Mai Tata! Se pare ca acest gingiu mingiu Lao cum ii zici tu te cunoaste destul de bine.Marinarul scrie:@Lao
Mai gingiu mingiu Lao nu te mai baga in seama ca musca in jurul motzului de cacao ca nu e treaba ta cu ce vand sau cumpar eu. De cand unul ca tine imi cere mie socoteala ... ? Ne cunoastem cumva , platesc eu cu banii tai sau tu cu ai mei ? Vezi-ti de treaba ta si nu mai deranja aiurea pe forumuri. Pe langa faptul ca esti prost informat mai esti si rau intentionat , gratuit , asa cum iti place tie sa te amesteci prin forumurile celor care vor sa vada/cumpere. De suferinte din astea romanesti nu o sa te vindeci nici cu medicamente straine , imi porti tu de grija mie sau altora ... E o vorba veche , nu stiu cat ai fost pe la scoala sa o fi aflat, dar cainele moare de alergatura si prostul de grija altuia ...
Rog moderatorul acestui forum sa stearga postarea "off topic" a lui lao.
Navomodelul e unul profesional , de exceptie as putea spune (am mai vazut si altele dar mai putin reusite si stiu ce spun).
Are componente profesionale (motor Robbe Germania, statie 4 canale, servo-uri , regulator turatie cu radiator etc) si e lucrata si finisata foarte bine. Nu discutam de vreo jucarie chinezeasca telecomandata de 2 mil din dragonul rosu si modificata ptr plantat care se vand pe la 6-7 milioane apoi prin targ. Nimic din constructia acestei barci nu are legatura cu chestia aia.
Pret barca 1200 Lei , usor negociabil.
Cristi
Bucuresti