Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
scuze ca nu te-am intrebat pe tine cu cat sa vand poate le dau gratis pana la urma.darius123 scrie:Precis nu este o greseala?Si modelul vechi(albastru) si modelul nou(rosu) costa in jur de 130-140 ron pe majoritatea magazinelor online.
Ia fa tu niste poze si pune-le aci...sa vedem si noi catane facute-n japonia.kris_pocol scrie:,,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.
Asta vreau s-o vad si eu.kris_pocol scrie:scuze ca nu te-am intrebat pe tine cu cat sa vand poate le dau gratis pana la urma.darius123 scrie:Precis nu este o greseala?Si modelul vechi(albastru) si modelul nou(rosu) costa in jur de 130-140 ron pe majoritatea magazinelor online.
si ca sa stii de ce le dau cu atat, pt ca intradevar stifturile din tailanda de care mi-ai zis costa 140 ,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.
`sunt pt ca tamburul de rezerva e tot din aluminiu nu din plastic ca si al tau .....de angrenajele de interior nu-ti mai explic, ca ai mintea odihnita si cine stie ce tehnica abordez la cata mancarime ai in c.................Neamtul scrie:Asta vreau s-o vad si eu.kris_pocol scrie:scuze ca nu te-am intrebat pe tine cu cat sa vand poate le dau gratis pana la urma.darius123 scrie:Precis nu este o greseala?Si modelul vechi(albastru) si modelul nou(rosu) costa in jur de 130-140 ron pe majoritatea magazinelor online.
si ca sa stii de ce le dau cu atat, pt ca intradevar stifturile din tailanda de care mi-ai zis costa 140 ,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.![]()
Nu de alta dar am si eu Catana 4000 FB si chiar vreau sa vad daca alea din Germania sunt mai smechere.
ce e scris ma jos e valabil si pt tineAlbert scrie:Ia fa tu niste poze si pune-le aci...sa vedem si noi catane facute-n japonia.kris_pocol scrie:,,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.![]()
Pe langa ca ma vei convinge ca stii ce vorbesti sigur le vinzi mai repede..ce zici, te risti?