SHIMANO CATANA 4000 FB

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

kris_pocol

SHIMANO CATANA 4000 FB

Mesaj de kris_pocol »

VAND 2 MULINETE SHIMANO CATANA 4000 FB CU 400RON
MULINETELE SUNT NOI SI FIECARE TAMBUR ESTE UMPLUT CU FIR DE 20MM,IAR PE CELE DE REZERVA AU FIR DE 22MM CARP EXPERT FEEDER.
SUNT ACHIZITIONATE DIN GERMANIA.

kris_pocol

Re: SHIMANO CATANA 4000 FB

Mesaj de kris_pocol »

:roll:

darius123
Puncte: 0

Mesaj de darius123 »

Precis nu este o greseala?Si modelul vechi(albastru) si modelul nou(rosu) costa in jur de 130-140 ron pe majoritatea magazinelor online.

lk_ivan
pescar de competitie

Mesaj de lk_ivan »

:mrgreen:

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

darius123 scrie:Precis nu este o greseala?Si modelul vechi(albastru) si modelul nou(rosu) costa in jur de 130-140 ron pe majoritatea magazinelor online.
scuze ca nu te-am intrebat pe tine cu cat sa vand poate le dau gratis pana la urma.
si ca sa stii de ce le dau cu atat, pt ca intradevar stifturile din tailanda de care mi-ai zis costa 140 ,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

:lol:

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

kris_pocol scrie:,,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.
Ia fa tu niste poze si pune-le aci...sa vedem si noi catane facute-n japonia. :lol:
Pe langa ca ma vei convinge ca stii ce vorbesti sigur le vinzi mai repede..ce zici, te risti? :)

Neamtul
pescar de competitie

Mesaj de Neamtul »

kris_pocol scrie:
darius123 scrie:Precis nu este o greseala?Si modelul vechi(albastru) si modelul nou(rosu) costa in jur de 130-140 ron pe majoritatea magazinelor online.
scuze ca nu te-am intrebat pe tine cu cat sa vand poate le dau gratis pana la urma.
si ca sa stii de ce le dau cu atat, pt ca intradevar stifturile din tailanda de care mi-ai zis costa 140 ,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.
Asta vreau s-o vad si eu. :lol:
Nu de alta dar am si eu Catana 4000 FB si chiar vreau sa vad daca alea din Germania sunt mai smechere. :)

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

Neamtul scrie:
kris_pocol scrie:
Asta vreau s-o vad si eu. :lol:
Nu de alta dar am si eu Catana 4000 FB si chiar vreau sa vad daca alea din Germania sunt mai smechere. :)
`sunt pt ca tamburul de rezerva e tot din aluminiu nu din plastic ca si al tau .....de angrenajele de interior nu-ti mai explic, ca ai mintea odihnita si cine stie ce tehnica abordez la cata mancarime ai in c................. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kris_pocol

Mesaj de kris_pocol »

Albert scrie:
kris_pocol scrie:,,dar pe astea scrie made in japan cumparate din germ daca ai vazut vreodata un produs original.
Ia fa tu niste poze si pune-le aci...sa vedem si noi catane facute-n japonia. :lol:
Pe langa ca ma vei convinge ca stii ce vorbesti sigur le vinzi mai repede..ce zici, te risti? :)
ce e scris ma jos e valabil si pt tine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”