Moderatori: carpdiscount.ro, stress, coco carpdiscount
am primit coletul cu firul si plumbii.....si surpriza este pe gustul meu ...multumesc.robyvan scrie:chiar voi comanda niste fireVlad_Mihai scrie:Nu era nevoie de scuze publice, multumim oricum pentru intelegere, la urmatorul colet o sa aveti o surpriza. Multumim !
Ofer pret bun pt firul ramas cu conditia ca pe rola sa fie mai mult de 2mdoru_croc scrie:Vreau sa fac o reclamatie la protectia consumatorului, profitand si de faptul ca sunt prieten cu vicepresedintele.
Am cumparat doua role de 1000m de fir P-line CX Premium Moss Green de 0,40 sa echipez 4 tamburi de bblc, care se stie ca au capacitatea de 400m de 0,40. Surpriza! Dintr-o rola am umplut 3 tamburi si am o mare dilema. Sa reclam Carpdiscount ca mi-a vandut mai mult fir sau Shimano ca nu corespunde cantitatea de fir cu specificatia de pe tambur. Presimt ca nu voi putea dormi la noapte. Donez restul de fir primului doritor care ma contacteaza pe mp.
O seara buna si vesela
O fi renuntat Coco la ceva din cota lui? Atunci se pare ca aveti gusturi comunerobyvan scrie:am primit coletul cu firul si plumbii.....si surpriza este pe gustul meu ...multumesc.robyvan scrie:chiar voi comanda niste fireVlad_Mihai scrie:Nu era nevoie de scuze publice, multumim oricum pentru intelegere, la urmatorul colet o sa aveti o surpriza. Multumim !