Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
numai minciuniDan M scrie:cele trei mesaje pe care mi le-a trimis:
3.
Imi cer scuze daca sunt prea insistent dar tin va anexez si un link cu variatia preturile la aceste telefoane pentru a va putea face o idee :
http://www.okazii.ro/cautare/blackberry%209630.html
va repet ca nu am tepuit si nu voi tepui pe nimeni.teapa se numea daca trimiteam un telefon defect,spart,zgariat,nefunctional,fara acesoriile descrise in anunt.
va multumesc inca o data pt intelegere.
2.
As mai dori sa adaug faptul ca problema nu estede la faptul cum i-am prezentat eu telefonul ci cum si-a inchipuit el ca arta inainte de a-l cumpara.
1.
Buna ziua,
Din punctul meu de vedere nu cred ca se mai poate remedia ceva problema stand in modul urmator:
Am postat pentru vanzare un telefon Blackberry 9630 folosit nu NOU.Din punctul meu de vedere telefonul arata bine pentru un smartphone folosit pentru messenger si email si pentru pretul cerut.Telefonul nu are displayul spart sau zgariat,scrollul functioneaza,tastele merg si nu sunt decozite de vopsea,de functionat functioneaza ireprosabil.Cumparatorul se pare ca este o persoana foarte pretentioasa si la 340 ron cat a dat voia probabil un telefon care sa arate ca nou.Singurele “asazise” probleme suntprobabil mici urme de matuire a carcasei pe o portiune de cativa milimetri pe rama nichelata.Astfel de telefoane se vand second pe la 500-550 ron.Eu am cerut initial 450 ron si am lasat la 350 deci cu mult sub pretul pietei.
Acum vine partea cea mai interesanta ,nu l-am cautat eu pe respectivul .El tot mi-a propus in pima faza un schimb cu nu-s ce husa.Am zis ca ma uit pe postarile lui si daca am nevoie de acea husa il caut.Am vazut postarea cu husa pe care voia 300 de lei dar nu mi-a placut si nu-mi convenea schimbul pt ca aveam nevoie de bani si oricum husa valoara mult mai putin decat voiam eu pe telefon.
Dupa vreo sapatamana iar mi-a trimis mesaj privat ca imi da 300 lei.Nu i-am raspuns la mp pt ca nu dadeam telefonul pe 300 lei.Omul foarte insistent m-a cautat la telefon si mi-a zis ca da 300.Am zis NU ca e prea putin.ultimul meu pret era 350.A acceptat dar a vrut sa platesc eu transportul pana la Timisoara(a costat 10 lei prin posta).Am acceptat si am pus coletul cu tot ceea cea am descris in anunt(telefon,incarcator,card,husa si hands free).Vineri cand a luat coletul ma suna si-mi zice ca telefonul e praf si ca el nu-l mai vrea si ca mi-l trimite inapoi si imi plateste el transportul.
Revin iar cu mentiunea ca telefonul nu arata cum il descrie dansul”ca as fi jucat ping pong cu el”.Va jur ca eu de cand il am acest telefon nu a fost scapat nici macar o data pe jos.Nu are nimik crapat ,spart sau desprins.Pur si simplu arata foarte bine pentru un telefon folosit 3 ani.Pe ocazii.ro am vazut astefel de telefoane care intradevar arata jalnic si se vand la peste400 lei la care se mai adauga si decodatul(al meu functiona in orice retea)
Greseala mea e ca am acceptat sa-l trimita inapoi.Dansul a zis ca nu-s ce are cutia si nu-l mai pune tot vineri dar luni il pune la.I-am zistotusi sa se mai gandeasca,sa-i puna o cartela si apoi ne auzim.Mi-a zis ca se intreapata spre birou si ii pune o cartel sa vada.(asta se intampla vineri).Am tot asteptat vineri seara,sambata,duminica ,luni ,marti vre-un semn de la dansul dar nimik.Am zis ca a pus cartela si e ok.Luni searadupa service am fost la posta sa iau banii pt ca sosise rambursul.
Marti cu banii luati de la ramburs mi-am achitat o datorie la o cunostiinta care imi imprumutase bani sa iau noul telefon(un android) asa cum specificasem in anuntul initial.Marti la pranz m-a sunat maicamea sa-mi spuna ca am un colet de la Timisoara cu ramburs de 350.(omul il trimisese inapoi de vineri fara ca macar sa ma anunte)
Eu de unde sa-i mai dau banii acum.Daca m-ar fi sunat de vineri sa-mi zica , ca deja la pus inapoi era ok.De facut alt imprumut nu mai am de unde sa fac+ faptul ca rambusul pus de el este 350 lei deci daca ar fi fost sa-I dau banii ,mai si pierdeam 10 lei de la transport ceea ce e o aberatie.la 10 clienti dintrastia deja e ca si cum as fi dat telefonul gratis.
Telefonul se va intoarce la el.Eu i-am propus sa-l trimita iar fara ramburs si sa incerc sa-l vand eu si cand am banii ii trimit sau sa-l vanda dansul.De restituit banii nu-i voi restitui sub nici o alta forma.In momentul in care i-am trimis telefonul l-am scos de la postare de pe toate siteurile unde il pusesem.Nu voi mai pierde iar timp pt acest lucru+impachetare si iar posta.nu are dect sa vaca dansul aceste lucruri sis a-l vanda.
Daca voia musai sa fie ca nou putea sa ceara poze in detaliu.Zicea ca are prieteni in Bacau-putea sa ceara unuia din ei sa vada telefonul inainte dar nu a facut-o.Eu tot dimpul cand am cumparat lucruri pe siteuri am cerut mult mai multe poze sau am cerut sa le vad.Daca nu se poate nu cumperi sau daca vrei nou dau 900 lei si-l iei de la magazin.
Repet faptul ca acest domn Radulescu este extrem de pretentios.Probabil la un telefon de 3 ani si la un pret cu mult sub cel al pietei dorea ca acesta sa arate ca scos din cutie ceea ce nu se poate.
EU CONSIDER CA AM VANDUT UN PRODUS BUN LA UN PRET FOARTE BUN SI NU CONSIDER CA AM DAT TEAPA LA NIMENI.Am vandut multe lucrurui pe CrapMania dar nu am patit niciodata asa ceva.
Va rog pe dv. va analizati cele descrise de mine si sa luati cea mai inteleapta decizie.
Va multumesc pentru atentie,
ai scris userul dragan in loc de chriss dar e k ,stie lumeatzubul12 scrie:userul Dragan un vanzator serios, am cumparat 4 bbrlc noi noute. nota 10...
mersi Cristi...
mandatul poștal se completează personal de către expeditor, lucrătorul de la ghișeu doar introduce datele scrise de tine, deci atenție la ceea ce scrieți pe hârtie.sandy scrie:grija mare cand vindeti ceva , riscati sa dati de pomana cu astfel de casiere pe la posta.....