Moderatori: Dan Mateianu, george_gre
Data care vine sa-mi dai mie telefon mancatiash ca io scriu si can` dorm .alig854 scrie:Si eu imi cer scuze pentru ca nu am pus totul deodata, dar servicul imi ocupa mult din timp. Data viitoare nu o sa mai fac greseala sa o lungesc. Fire intinse si tie.shimanobig scrie:Bravo cumetre,felcitarile noastre insa daca spuneai toata povestea intr-un singur post,sa mor daca nu erau 3 pagini pline cu felicitari.
Am taria de caracter sa-mi cer scuze ca te-am luat mai tare(asta este felul meu,cine ma stie poate confirma) si iti urez fire intinse oriunde te vei duce.
Sanatate si sa auzim de bine.
Te-ai scos de un abonament gratis, felicitari ! Mai era cineva pe balta cand ai prins pesti sau sunt din "incinta" ?alig854 scrie:Multumim pentru felicitari. Fir intins!!
In prima seara nu sunt sigur daca mai era cineva pe balta, dar de vineri seara au inceput sa apara si stiu ca s-a luat si pe pontoanele de la inceput, cofetari...tibi nicolae scrie:Te-ai scos de un abonament gratis, felicitari ! Mai era cineva pe balta cand ai prins pesti sau sunt din "incinta" ?alig854 scrie:Multumim pentru felicitari. Fir intins!!
Nu.osc1or scrie:Intrebare: pe unul dintre baietii din poze il cheama Marius? inginer constructor??
Alin si Dragos C.V.Lao scrie:Il cheama Enescu George. Corect?