Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu
Popescule, nu mai sunt pe balta de marti dimineata. Verifica la arbitrii. Am facut abces la masea si m-am operat. Au ramas baietii acolo pe rapa si vor forta si pt mine. Fir intins si incearca sa nu iti mai pui tot forumul in cap.popescu59 scrie:Acestia care tot faceti comentarii pe aici va mai amintiti cind ati fost ultima oara la pescuit? Am mai spus este foarte simplu sa faceti comentarii din fotoliul din odaie in fata calculatorului.Daca va place atit de mult fenomenul mergeti la pescuit , la concursuri sau pe orice balta si aruncati lansetele in apa dupa care comentarile vor fi ok. Asa din fata calculatorului in sufragerie sunteti toti da toti profesori .Numai si numai de pe balta vedeti realitatile si simtiti totul.Am aici in acest concurs o cunostiinta care ma tot contreaza la toate comentariile mele, ramine sa demonstreze ca este AS asa cu imi explica mereu darrrrrrrrrrrr vad ca la practica nu este tot la fel de bun ca la teorie , de fapt cum sunt multi pe acest forum care se dau profesionisti. Lucian tata vad ca nu vrei sa imi demonstrezi ca intradevar esti AS si la practica, s-au nu te impaci cu balta? De aici nu este Magura 9 aici este Tincabesti . Forteaza Lucian forteaza ca altfel vor ride toti de noi si e mare pacat , aplica la maxim toate cunostiintele tale.
Stimabile Popescu,popescu59 scrie:...... De aici nu este Magura 9 aici este Tincabesti.