DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: Ivan Petre Paul, odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: DESFASURARE DEBUTMANIA 2012 -TANCABESTI

Mesaj de gor965 »

Clasament Miercuri-dimineata :

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

popescu59 scrie:Acestia care tot faceti comentarii pe aici va mai amintiti cind ati fost ultima oara la pescuit? Am mai spus este foarte simplu sa faceti comentarii din fotoliul din odaie in fata calculatorului.Daca va place atit de mult fenomenul mergeti la pescuit , la concursuri sau pe orice balta si aruncati lansetele in apa dupa care comentarile vor fi ok. Asa din fata calculatorului in sufragerie sunteti toti da toti profesori .Numai si numai de pe balta vedeti realitatile si simtiti totul.Am aici in acest concurs o cunostiinta care ma tot contreaza la toate comentariile mele, ramine sa demonstreze ca este AS asa cu imi explica mereu darrrrrrrrrrrr vad ca la practica nu este tot la fel de bun ca la teorie , de fapt cum sunt multi pe acest forum care se dau profesionisti. Lucian tata vad ca nu vrei sa imi demonstrezi ca intradevar esti AS si la practica, s-au nu te impaci cu balta? De aici nu este Magura 9 aici este Tincabesti . Forteaza Lucian forteaza ca altfel vor ride toti de noi si e mare pacat , aplica la maxim toate cunostiintele tale.
Popescule, nu mai sunt pe balta de marti dimineata. Verifica la arbitrii. Am facut abces la masea si m-am operat. Au ramas baietii acolo pe rapa si vor forta si pt mine. Fir intins si incearca sa nu iti mai pui tot forumul in cap.
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Lucian SV -- Baietele esti cumva la acest concurs ? S-au te-ai bagat si tu in seama sa ne arati ca esti dussssssssss?

Lucian despre care scriu eu este pe RIPA si vad ca nu vrea de loc sa ne demonstreze ce ne tot invata pe aici pe forum.
O spun din nou TEORIA este foarte usoara ne omoara rau practica . E foarte simplu sa citesti ce scriu unii si altii si dupa aceea sa faci comentarii ca e bine asa ca e rau asa. Demonstratia si comentariile sa le faca cei care merg la pescuit frecvent nu aceia care vad balta de 2-3 ori pe an. Lucianeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ride lumea de noi ce faci ?Daca vrei teorie iti tin si eu teorie de te omor.
Stiu ca vor veni replicile de la cei din anturajul lui Lucian si abia ii astept sa le explic frumos ca este foarte simplu din fata calculatorului asa cum fac ei in permaneta .
Lucian asta e scuza??? Unde sunt lectiile care mi le tot tii pe aici. Altii operati de 4-5 zile au rezistat pe balta la pescuit si tu te vaiti de o maseaaaaaaaaaaaaaaaaa ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E bine ca ai facut poze cu pestele sa ramii cu amintiri frumoase . Dar oricum ceva teorie pentru partenerii tai nu ai ? S-au ti lectile numai pentru mine? LUCIANEEEEEEEEEEEEEE ride lumea de noi frate m-ai lasat si aici singur . Si nu imi mai purta de grije ca imi pun lumea in cap , sa vorbeasca cei care merg la pescuit si pescuiesc nu cei care fug acasa din cauza unei maseleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@lucianman

Lasa-l ca ataca locul 1 si nu mai are timp de forum ! :D Oricum, dupa parerea mea este pe unul dintre cele mai bune locuri din sectorul C, nu prea are cum sa rateze podiumul....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Lucian Manea

Mesaj de Lucian Manea »

Il las Vladut. Ca nu are nimeni remediu pt el. :D
http://www.selectbaits.com Premium Quality Carp Food

arsinel
Pescar de competitie

Mesaj de arsinel »

Nea Pope iar te-ai luat cu lumea?
Acum ai lasat Mv2 si a devenit profesor pe Tancabesti?
Te astept vineri seara pe Mv2 cu tot cu vaporas ,cu ce vrei tu sa vedem ce si cum .
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv
Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

V-au murit laudatorii prietenasi :lol: :lol:
Pescar de rând

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Clasament dupa cantarul de pranz :

Imagine
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

popescu59 scrie:...... De aici nu este Magura 9 aici este Tincabesti.
Stimabile Popescu,
Ne bucuram nespus ca ai descoperit si tu Tancabestiul cand noi ne-am saturat de el.... :lol:
Vorbesti prostii despre Magura 9 desi n-ai fost pe acolo.
Poti descoperi frumusetea locului plutind pe luciul de apa cu panoul solar si parabolica, legate de picioarele matale. :mrgreen:

P.S: Stai pe net, nu prinzi!
Stim ca ai bani multi pt 3G, dar hai cu pescuitul!
When nothing is sure, everything is possible.

addicted

Mesaj de addicted »

popescule te rog eu frumos.....du`te pe lazar cu vaporasu si lasa`ne in pace....cand unii de pe forumu asta pescuiau pe tancabesti balta de concurs u nu stiai ce e ala boilies....daca tot esti asa mare pescar...eu unu...un amarat care nu stie sa dea la peste..te invit la o braila pe orice balta vrei tu....si pe oricati bani vrei tu....si nu cred ca sunt singuru care si`ar dori sa vina....si propun si un nume...." Bruce Willis Popescu VS Rest of the world".....scuze de offtopic da ma agaseaza prea rau minciogaru asta!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”