Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am zis "profesionist" dar vreau sa se inteleaga "profesor" .ValiRom scrie:1. nu sunt un pescar profesionist....
2. navo sunt pentru unii fitze si pentru unii necesitate, fitze sunt pentru aia care se lauda ca sunt mari pescari si pescuiesc plantat cu navo pe balti gen mv2, unde plantatul este punct ochit punct lovit. Necesitate sunt pentru cei ce si mananca crapul.... si daca nu ar avea navo nu ar prinde .
Si mai este o categorie..... cei care cauta marele crap in anumite zone, si au navo cu sonar si gps.
Eu zic ca e bine sa ai unul, de distractie.... dar sa nu devina obisnuinta si motiv de lauda.
3. Da, sunt concursuri de plantat unde se pot folosi si navomodele.
aici cred ca ai punctat foarte bine...drill-ul este pana la urma orgasmul pescuitului la crap asa ca pentru a ajunge la el, pescarul poate folosi orice mijloace...sunt convins ca marii aruncatori considera folosirea unui navomodel doar un moft al unor neputinciosi, dar, sunt balti unde oricat de departe ai arunca tot nu ajungi la locurile "fierbinti"...ca sa nu mai vorbim de prezentarea monturii deci, sansele de a ajunge la "orgasm" sunt mult mai marinicucc scrie:nu m-as da in laturi de la un drill adevarat