De ce nu posteaza pescarii.
In opinia mea, pe forum trebuie sa fie un 'brain storming'. Intotdeauna mai multe capete vor gandii mai bine decat unul singur. Asa pare 'scanteia'.
Problema este ca in acest caz, toti cei ce participa la discutii sa accepte ca exista si alte pareri, posibil bune, diferite de ale lor. Nimeni nu este detinatorul adevarului absolut. Datorita multitudinii de variabile (unde pescuiesti, natura fundului, adancimi, starea vremii, etc, etc etc...) nu exista solutii unice si doi pescari care sa gandeasca exact la fel. Tocmai de aceea trebuie intelegere, citim, bagam la cap, testam si apoi vedem daca e bine sau rau. Voi cum ati invatat ce stiti ? Nu asa ?
Cum sa mai postezi atunci cand in urma unui mesaj (facut cu bun simt si profi) se gaseste cineva sa te faca de '2 lei'? Pentru ce ? Pentru ca el are alta parere ? Nu asta e ce se doreste (banuiesc) de la acest forum. Nu generalizez, asta s-a intamplat in cateva cazuri. Daca eu am ceva probleme cu unul dintre participanti, nu e neaparat nevoie sa fac 'bla bla' pe forum si sa schimb subiectul topicului, de asta s-a 'inventat' pm-ul si topicul 'liber la discutii'. Ii dau pm si pot sa-i spun acolo ce vreau...
Eu sunt incepator in pescuitul crapului cu metode moderne
. Citesc tot si incerc sa inmagazinez ce consider ca e bun (si aici trebuie sa multumesc celor ce fac eforturi sa tina aceste forumuri si celor ce ne impartasesc din experienta lor) ca apoi sa verific pe balta.
De raspuns o fac numai daca am testat si am experienta, daca nu, mai bine tac. Ce sa raspund daca nu stiu
??? Si mai am sansa (pe buna dreptate) sa mi-o si fur...
Dar cum spunea si DD, daca nu raspund nu inseamna ca nu citesc TOT ce se scrie.
Cam asta e opinia mea. Sper sa traiesc clipa aia cand o sa pot si eu raspunde la 25% din intrebari.
Dar pana atunci mai e mult si va doresc la toti 'FIR INTINS' si sa ne vedem pe balta.
Va multumesc tuturor, cu stima,