Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Si cei de la BF recomanda imbunatatirea anumitor mixuri(monster pursuit de la nash). Sa inteleg ca e doar vrajeala de marketing sau chiar stiu ce vorbesc?popescugeorge scrie:De ce vrei sa imbunatatesti Meteorul? Poate le iei painea de la gura alora de la CC Moore
L-ai folosit si pentru solubile? Si cat lapte de porumb + apa ai pus daca ai folosit doar 50ml de activator? 500ml sau 450ml?popescugeorge scrie:CC Moore Meteor cred ca iese cel mai avantajos boiles proaspat (de calitate, evident) de pe piata. L-am incercat si cu 50ml/kg de mix si am prins la fel de bine. Am scos kg de boiles la aproape 32 de lei. Si daca iei in calcul reputatia Meteor-ului, cred ca mai bine nu se poate.
martinik scrie:nu modifici cantitatile. activatorul e parte lichida iar laptele e varianta solubila a oului. vezi de unde cumperi laptele.
martinik scrie:densitatea si calitatea laptelui difera in functie de producator.
eu zic sa te mai interesezi in privinta laptelui pentru ca poti jongla in multe moduri.
ex:
-50 lapte + 50 apa va avea un timp mai mare de dizolvare a bilei pe 18grade temp. apei si mai mic pe 25grade.
@martinikmartinik scrie:nu modifici cantitatile. activatorul e parte lichida iar laptele e varianta solubila a oului. vezi de unde cumperi laptele.