Moderator: Calin Visoianu
Am citit ultimele postari si vreau sa fac cateva precizari.mirceamrc28 scrie:domnule Calin,sa inteleg ca in Pitesti nu mai aveti magazinul?sau poate se schimba doar locatia....
Eu zic ca o sa fim gata la 1 februarie si deschidem in sfarsit, dar marfa va continua sa soseasca toata luna februarie.ciupac scrie:Domnule Calin va rog sa precizati data exacta a deschiderii ca sa i-mi fac drum la Bucuresti,nu de altceva dar nu vreau sa gasesc rafturile goale!Multumesc.
In principiu putem importa orice. Insa fiecare magazin isi alege marcile importate in urma unui studiu de piata. Astfel se nasc concluzii care stau la baza luarii deciziilor de a nu importa spre exemplu Delkim, deoarece in opinia noastra au o imagine din ce in ce mai slaba pe piata pentru ca produsele lor nu mai sunt nici pe departe ce au fost din punct de vedere al calitatii, Trakker deoarece articolele ce fac parte din categoria camping sosesc de prea multe ori cu defecte si trebuiesc returnate, Matrix pentru ca este o marca prea scumpa pentru Romania... si asa mai departe. Bineinteles ca intotdeauna in randul utilizatorilor vor exista pareri pro si contra, pentru ca fiecare este influentat de modul in care s-a comportat produsul in mainile lui.Osiris scrie:Si nu in ultimul rand, mult mai multe produse si brand-uri: Delkim, Trakker, PB Products, Carp Sounder, Matrix, Mainline, Solar, ESP, Enterprise Tackle, ACE, TF Gear, eventual marci din USA, etc.
Multumesc.