Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Federatia are deja ofertele de transport pentru cele 12 probe sportive ce se desfasoara pe continent in acest an. Mai raman formalitatile legale ce vor fi si ele rezolvate in timp util, adica:bogdanpesc scrie:renunta la jigniri ,daca esti cine te crezi
dar practic federatia asta UNICA,nu ne plateste si noua taxa de participare la campionatul mondial?
ca doar e federatia romana de pescuit,cum se implica ? material.... ca moral si organizatoric vedem singurei....vezi ca la stationar suntem cel putin patru discipline ori 1320 euro /inscriere....faci mata socoteala,..... restul cazare ,transport,antrenamente,logistica,nada ...mai discutam
astept raspuns concret ,nu trimiteri si scuze
Singurul care fura si pateaza pescuitul in ansamblul lui esti numai tu. Tocmai de-aia ma interesezi personal, in toti anii astia. In acelasi timp esti si singuru care baga batu` prin gard. Toti ceilalti sunt pe banii lor, liberi sa participe sau nu. Dar nu-i o problema. Nici macar una minora . Te-astept.Stefan Popescu scrie:Ce mai faci securel? Bine, sanatos? Fii cu ochii pe Campionat. Nu vezi ca astia vor sa jefuiasca pescarii, aia pe care zici tu ca-i fura federatia.
Nu te lasa; fi patriot! Pieptul in fata sa nu ti se vada bila aia care iti tine loc de cap!
Treaba voastră. Federația trimite un lot național, nu niște persoane particulare. Și nu ia bani de la sportivi.bogdanpesc scrie:vede-ti ca v-a jupuit transportatorul ala
noi am calculat ca daca mergem sase turisme ,ne ajung 1000ron/masina cu varf si indesat si cu masina personala la dispozitie
Din echipa voastră, nu din echipa României.bogdanpesc scrie:si apropo de adi petrisor(sunt de doua ori cn la feeder impreuna cu echipa din care face si el parte)
anul trecut am fost si fara sa ne "trimiteti dvs"(ne-am descurcat greu ,cum am putut)
anul asta mai muncim si la mersul la CM la feeder
deocamdata primul CM e pe cluburi(stationar) in italia si spre surprinderea dvs si Ady face parte din echipa
Afilierea federației la CIPS se va face conform statutului CIPS și în condițiile legii.bogdanpesc scrie:sa inteleg ca tot ce a-ti scris mai sus e o gluma?
spuneti-mi un singur campion national pe 2012 care nu face parte din agvpsr?
sau spuneti-mi cum o sa platiti dvs taxa de participare (adica si acreditarea) la cips -fips?
Dacă mă mai acuzi de furt, o să dai socoteală, securistule! Nu mă face să mă ocup eu de tine!cornel.s scrie:Singurul care fura si pateaza pescuitul in ansamblul lui esti numai tu. Tocmai de-aia ma interesezi personal, in toti anii astia. In acelasi timp esti si singuru care baga batu` prin gard. Toti ceilalti sunt pe banii lor, liberi sa participe sau nu. Dar nu-i o problema. Nici macar una minora . Te-astept.Stefan Popescu scrie:Ce mai faci securel? Bine, sanatos? Fii cu ochii pe Campionat. Nu vezi ca astia vor sa jefuiasca pescarii, aia pe care zici tu ca-i fura federatia.
Nu te lasa; fi patriot! Pieptul in fata sa nu ti se vada bila aia care iti tine loc de cap!