Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Cornele, ma intereseaza 2l dar de Jibou.......cornel.s scrie:Mai am 5 litrii de palinca de pruna daca intereseaza pe cineva, la 30 litru.
..da-mi voie sa te corectez. Nu prea tzuci tuica in zona aia. E o vorba..decat tuica lesinata mai bine-o vodca puturoasaoanavictor scrie:la zalau e tuica nu palinca
e palinca pura, ca aia de maramu sau de bihor..... ...tuica-i din alta zona.....oanavictor scrie:la zalau e tuica nu palinca dar .........daca tu crezi ca este ceva de pus la rana si nu e proaspata din ultimii 2 ani ,adica este destul de maturata considera ca este adjudecata .
telefonul il sti .
Nea Victore nu tre' sa ne certi. Io-s destept pentru ca la Zalau m-am nascut format si..desavarsit:)) Tuica am baut prima data cand am trecut muntii, in Delta, de la niste argeseni.Nici o asemanareoanavictor scrie:bai desteptilor ,ia dati voi un google si vedeti cum se numeste licoarea care se fabrica la zalau si care e marca inregistrata si care are 53 grade dar datorita sistemului de fabricare si distilare se numeste TUICA .
De la Jibou nu am, ca-s din Meseseni. Deci e tuica de pruna de Meseseni daca vrei Nea Victore. De la ai mei din casa.robyvan scrie:Cornele, ma intereseaza 2l dar de Jibou.......cornel.s scrie:Mai am 5 litrii de palinca de pruna daca intereseaza pe cineva, la 30 litru.
Sa-l sun pa fratimiu sa vad din ce an e, dar o vinde ca nu pune gura nici macar pe bere. Mai si lucreaza la Haineken. Bea decat Pepsi. Se-ntampla si nu de putine ori sa aiba si foarte veche, dar nu garantez acum si nici procentajul de "pistrita" ( pestrita nu bistrita ), ca-i dupa an. Daca se fac cum trebuie se face si tuica separat. Daca nu se amesteca cu celelalte prune. Va zic dup-aia ca mai are destula si o vinde pe toata.oanavictor scrie:la zalau e tuica nu palinca dar .........daca tu crezi ca este ceva de pus la rana si nu e proaspata din ultimii 2 ani ,adica este destul de maturata considera ca este adjudecata .
telefonul il sti .