Moderator: Dan Mateianu
E o maaare diferenta intre Chilia si restul bratelor.Practic doar Chilia mai inseamna Delta..restul e strand.nikalai scrie:nu stiu unde ati vazut dv,localnici cu plase la chilia, eu am stat aproape 12 zile si nu am vazut nicio barca a localnicilor doar a politiei de frontiera care trecea o data la 3-4 ore si a ucrainienilor.
100% corect, dar poti prinde crapi multi si mari si in "strand" , doar ca trebuie sa te pricepi putin....Albert scrie:E o maaare diferenta intre Chilia si restul bratelor.Practic doar Chilia mai inseamna Delta..restul e strand.nikalai scrie:nu stiu unde ati vazut dv,localnici cu plase la chilia, eu am stat aproape 12 zile si nu am vazut nicio barca a localnicilor doar a politiei de frontiera care trecea o data la 3-4 ore si a ucrainienilor.
Pai daca nu te deranjeaza strandul mergi pe MV si iti faci damblaua.Poate mai scump decat in Delta da' nah. D-aia n-am mai fost eu pe la Mila 23, Sulina sau sefe Gheorghe de vreo 8 ani....si cand ma duc in Delta caut zone de frontiera..oriunde-ar fi alea.Si asta pentru senzatia aia de Delta...Vladut Mateianu scrie: 100% corect, dar poti prinde crapi multi si mari si in "strand" , doar ca trebuie sa te pricepi putin....