Moderator: gor965
vor fi Radule ... dar treaba lorbody scrie:Popescu are cluburi are pescari in federatie dar ei nu au participat la nici un concurs deci nu sunt sportivi decat pe hartie si cu astea MTS vrea sa ii trimita la Mondiale cum as participa eu cu tataie si cu Badarcea la mondialele de bob!
Aici Vladeanu trebuie sa racoleze niste pescari cu rezultate ca la MTS sa poata participa la Mondiale
andrei vladeanu scrie: - federatie vs agvps
eu nu vreau sa fur nimicoanavictor scrie: SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .!
multumesc, domnule cezarcezar.ch scrie:. Andrei Vladeanu, pe care eu il stimez pentru ce a facut bun pentru lumea mica, dar interesanta, a pescuitului la crap, este un tip inteligent si se va lamuri repede ce-i cu popescu.
Situatia lui seamana bine cu a lui Vali Stratonov, de la spinning. Ex presedinte al LRS, el a crezut (un timp) in popescu. Unde a ajuns...A.V. poate afla printr-un singur telefon.
DACA NU VREI SA FURI NIMIC DE CE NU-L LASI PE NEA FANE SA REZOLVE EL PROBLEMELE PE CARE LE ARE CU AGVPS !andrei vladeanu scrie:eu nu vreau sa fur nimicoanavictor scrie: SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .!
din punctul meu de vedere pescarii lotului ovidius sunt cei care trebyuie sa fie pista la mondiale.
ei si numai ei.
il las, nu ma bagoanavictor scrie: DACA NU VREI SA FURI NIMIC DE CE NU-L LASI PE NEA FANE SA REZOLVE EL PROBLEMELE PE CARE LE ARE CU AGVPS !
sa raspunda el, nu eu. eu mi-am precizat pozitia.oanavictor scrie:DE CE ACUM SI NU INAINTE DE BRAILA DE LA CORBU !
DE CE ACUM SI NU DUPA CAMPIONATUL MONDIAL !
ce?oanavictor scrie:DE CE VLADEANU SI NU NEA FANE !