CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Discutii legate de desfasurarea evenimentului, organizare, clasamente, fotografii, propuneri, sedinte, polemici.

Moderator: gor965

Încuiat
RB Baits
Partener Crapmania.ro

Re: CINE MERGE IN PORTUGALIA LA CM?

Mesaj de RB Baits »

NU a zis Popescu ca la Corbu sportivii lui au fost la antrenament sa nu zica si dupa concursul tau la fel.

Nu spune el ca va urma un concurs la Tancabesti pista omologata de federatie, de seniori

El nu are competitii si se va folosi de cele care le organizeaza altcineva ca sa prezinte rapoarte la MTS

RB

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

O federatie fara activitate care isi selecteaza sportivii din competitiile private este egala cu zero si Popescu stie asta pentru asta este numit Vladeanu care are rol sa inventeze sportivi.

RB

cezar.ch

Mesaj de cezar.ch »

Orice ce s-ar spune, momentul a părut bine ales pentru această încercare de lovitură a aşa-zisei federaţii.
Finala CN de crap, caştigarea dreptului de participare la Campionatul Mondial. Deobicei se lăsa cu contestaţii, injurii, reclamaţii, "masă verde" , anul trecut, chiar cu instanta de judecata.
Dar, din fericire, anul acesta lucrurile s-au desfăşurat absolut normal, după o luptă stransă, au caştigat cei recunoscuţi unanim ca fiind cei mai buni.
Puciştii contau pe scandal, nemultumiri, tulburarea apelor, etc. dar, spre jalea lor, apele au fost limpezi, iar demersul lor eşuează în ridicol. Ovidius a caştigat pe drept, iar adversarii au recunoscut acest lucru cu fair-play !
Jos pălăria, Ovidius, sunt mandru că sunt constănţean şi sunteţi "de-ai mei".
Vă daţi seama ce ar fi fost dacă 5-6 cluburi redutabile erau nemulţumite şi săreau în barca lui popescu?
Plasarea lui A.V., aprig contestatar al AGVPS-ului, putea fi o lovitura.
Dar asa, incet-incet devine contraproductiva, chiar pentru popescu. Pe langa antipatia amestecata cu scarba si dispret dedicata cu prisosinta lui popescu, se mai contabilizeaza si resentimentele fata de unele momente din trecut legate de A.V.
Plus "tradarea" de care se face vinovat acesta, in raport cu unii care i-au fost, sau îi mai sunt, prieteni.

Andrei Vladeanu, pe care eu il stimez pentru ce a facut bun pentru lumea mica, dar interesanta, a pescuitului la crap, este un tip inteligent si se va lamuri repede ce-i cu popescu.
Situatia lui seamana bine cu a lui Vali Stratonov, de la spinning. Ex presedinte al LRS, el a crezut (un timp) in popescu. Unde a ajuns...A.V. poate afla printr-un singur telefon.

RB Baits
Partener Crapmania.ro

Mesaj de RB Baits »

Popescu are cluburi are pescari in federatie dar ei nu au participat la nici un concurs deci nu sunt sportivi decat pe hartie si cu astea MTS vrea sa ii trimita la Mondiale cum as participa eu cu tataie si cu Badarcea la mondialele de bob!

Aici Vladeanu trebuie sa racoleze niste pescari cu rezultate ca la MTS sa poata participa la Mondiale

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

body scrie:Popescu are cluburi are pescari in federatie dar ei nu au participat la nici un concurs deci nu sunt sportivi decat pe hartie si cu astea MTS vrea sa ii trimita la Mondiale cum as participa eu cu tataie si cu Badarcea la mondialele de bob!

Aici Vladeanu trebuie sa racoleze niste pescari cu rezultate ca la MTS sa poata participa la Mondiale
vor fi Radule ... dar treaba lor
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie: - federatie vs agvps

ce caut?
acelasi lucru pe care l-as fi cautat si daca acceptam anul trecut functia de la selaru, sef subcomisia crap.

DACA ACCEPTAI FUNCTIA DE LA SELARU ERA O CONTINUITATE LA CEEA CE FACUSEI INAINTE .....NU SE SCHIMBA NIMIC ........ACELEASI CLUBURI ........ACEEASI PESCARI .........ACEEASI COMPETITIE.......

intre timp am primit alta oferta (de munca), din partea cealalta.

SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .

tu spui ca nu sunt invitat. totusi, se vede foarte clar, ca am fost invitat si de o parte si de cealalta.[/quote]

AI FOST INVITAT DE UNU CA SA SCOTOATA CASTANELE DIN FOC CU MANA TA ...........IROSINDU-TI SI BRUMA DE CREDIBILITATE PE CARE O MAI AVEAI !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

oanavictor scrie: SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .!
eu nu vreau sa fur nimic
din punctul meu de vedere pescarii lotului ovidius sunt cei care trebyuie sa fie pista la mondiale.
ei si numai ei.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

cezar.ch scrie:. Andrei Vladeanu, pe care eu il stimez pentru ce a facut bun pentru lumea mica, dar interesanta, a pescuitului la crap, este un tip inteligent si se va lamuri repede ce-i cu popescu.
Situatia lui seamana bine cu a lui Vali Stratonov, de la spinning. Ex presedinte al LRS, el a crezut (un timp) in popescu. Unde a ajuns...A.V. poate afla printr-un singur telefon.
multumesc, domnule cezar

o precizare. eu nu cred in popescu, ci in conceptul de federatie de pescuit.
daca se pune pe picioare, popesti si vladeni vor mai veni multi, dar institutia va ramane una singura.
pe vecie.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
oanavictor scrie: SI UNDE VREI SA FURI MUNCA UNOR PESCARI CARE AU INVESTIT TIMP SI BANI PENTRU A DOVEDI CA SUNT CEI MAI BUNI ..............IMPIEDICANDU-I SA FACA DEPLASAREA IN PORTUGALIA LA CAMPIONATUL MONDIAL PENTRU A REPREZENTA ROMANIA .!
eu nu vreau sa fur nimic
din punctul meu de vedere pescarii lotului ovidius sunt cei care trebyuie sa fie pista la mondiale.
ei si numai ei.
DACA NU VREI SA FURI NIMIC DE CE NU-L LASI PE NEA FANE SA REZOLVE EL PROBLEMELE PE CARE LE ARE CU AGVPS !
DE CE ACUM SI NU INAINTE DE BRAILA DE LA CORBU !
DE CE ACUM SI NU DUPA CAMPIONATUL MONDIAL !
DE CE VLADEANU SI NU NEA FANE !
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie: DACA NU VREI SA FURI NIMIC DE CE NU-L LASI PE NEA FANE SA REZOLVE EL PROBLEMELE PE CARE LE ARE CU AGVPS !
il las, nu ma bag
oanavictor scrie:DE CE ACUM SI NU INAINTE DE BRAILA DE LA CORBU !
DE CE ACUM SI NU DUPA CAMPIONATUL MONDIAL !
sa raspunda el, nu eu. eu mi-am precizat pozitia.
oanavictor scrie:DE CE VLADEANU SI NU NEA FANE !
ce?
The One Team

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul Mondial de Pescuit la Crap”