Aici nu sunt de acord cu tine. Daca cineva iese la o partida de 3-4 zile, nu mai zic ca ar fi un concurs, si nu are timp si mai ales chef "sa se complice" cand pestele nu raspunde cum trebuie, atunci este perdant din start, mai bine sta acasa. Replici sau ganduri de genul "las-o acolo", "merge si asa" n-au ce cauta, parerea mea, la un pescar. Si nici timp pierdut nu este pentru ca vii cu plumbii gata facuti, nu stai sa-i torni pe balta.darius123 scrie:Cred ca ne complicam degeaba, timp pierdut.Si la montura cu plumb pierdut este auto-intepare.Consider ca singurul mic avantaj ar fi ca firul sta lipit de plumb, astfel scazand riscul incurcarii rigului in lansare.Cand nu mergem la pescuit perioade indelungate, ne gandim la tot felul de monturi complicate, dar cand esti la pescuit 3-4 zile, nu mai ai nici timpul si nici cheful sa te complici.Toti am incercat macar o data monturi complicate, dar pana la urma tot monturile clasice sunt folosite in 90% din cazuri.
Banda pva , am folosit de multe ori si merge perfect si se si topeste dupa ce lansezigeorge n scrie:din punctul meu de vedere in felul asta ii destul de complicat. cel mai simplu mod ii cu un elastic micut pe plumb care sa prinda forfacul si sa il tina fix pe plumb. sau cu scotch ori altceva de acest fel. ii acelasi lucru si mai putina bataie de cap.
Si unde mai este efectul unui plumb in-line? Ca tocmai aci' e smecheria, vartejul ala nu e pus acolo sa tina rigul lipit de plumb ci ca plumbul sa lucreze ca unul in-line.george n scrie:din punctul meu de vedere in felul asta ii destul de complicat. cel mai simplu mod ii cu un elastic micut pe plumb care sa prinda forfacul si sa il tina fix pe plumb. sau cu scotch ori altceva de acest fel. ii acelasi lucru si mai putina bataie de cap.
Acelasi raspuns ca mai sus. Si unde mai este efectul unui plumb in-line? Ca tocmai aci' e smecheria, vartejul ala nu e pus acolo sa tina rigul lipit de plumb ci ca plumbul sa lucreze ca unul in-line.zfcristian scrie:Banda pva , am folosit de multe ori si merge perfect si se si topeste dupa ce lansezi
Nu prea vad sa lucreze ca unul inline ci mai degraba rolul acestui sistem e sa ajute in aruncare .robert_anisoiu scrie:Acelasi raspuns ca mai sus. Si unde mai este efectul unui plumb in-line? Ca tocmai aci' e smecheria, vartejul ala nu e pus acolo sa tina rigul lipit de plumb ci ca plumbul sa lucreze ca unul in-line.zfcristian scrie:Banda pva , am folosit de multe ori si merge perfect si se si topeste dupa ce lansezi