Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Cat au retinut se observa...se poate sa fi fost propietatea unuia din ei.Vladut Mateianu scrie:Cred ca esti invidios. De unde sti tu cat au retinut ca sa comentezi aiurea ? Sau daca au fost intr-o incinta privata, a unuia dintre ei ? Tipic la romani comentarii de genul asta...
Pai atunci sa scrie acolo: ui' ce incinta/balta bengoasa am. Si scot stiucile la "lanseta", nu cu navodu' cum face orice proprietar sanatos la cap.Vladut Mateianu scrie:Cred ca esti invidios. De unde sti tu cat au retinut ca sa comentezi aiurea ? Sau daca au fost intr-o incinta privata, a unuia dintre ei ? Tipic la romani comentarii de genul asta...
Ai dreptate Claudiu . Este vorba de partida de la sfarsitul lui ianuarie 2012 cand am fost pt 3 zile si am stat 8 .(nu 2 saptamani ) Am prins circa 60 de bucati, dar retinute au fost 18.Claudiu Garlea scrie:Arsinele, din ce stiu eu (memorie de elefant), daca nu ma insel, e partida de anul trecut, in care ziceai ca ati mai stat 1 sau 2 saptamani ca v-a prins zapada acolo si in 3 persoane, ati luat 18 bucati. Nu-i mult pentru 3 persoane intr-o perioada de 1-2 saptamani, dar fii modest ...macar