te-ai intrebat vreodata daca in zmei ca tine mai crede cineva?Vladut Mateianu scrie:.... Bine, pe cei slabi, care inca mai cred in povesti cu zane si feti-frumosi !
Moderator: gor965
te-ai intrebat vreodata daca in zmei ca tine mai crede cineva?Vladut Mateianu scrie:.... Bine, pe cei slabi, care inca mai cred in povesti cu zane si feti-frumosi !
sincer chiar asta ma face sa-mi spun parerea.andrei vladeanu scrie:te-ai intrebat vreodata daca in zmei ca tine mai crede cineva?Vladut Mateianu scrie:.... Bine, pe cei slabi, care inca mai cred in povesti cu zane si feti-frumosi !
Adevarul este ca sunt foarte trist Genes... Sunt trist ptr ca "vad" viitorul, si stiu ce va urma....Genes Florin scrie: Muso de ce esti asa de trist?
Nu iti este cumva frica ca iti ia tie placinta cea mare?!!!
incerci prin diferite exprimari sa instigi si sa duci pescarii pe alte piste.
daca tot esti tu asa de baiat bun spune te rog:
1. cat ai castigat tu in ultimi 3 ani din concursuri?
2. situati controversate au fost in concursurile organizate de tine?
3. ai premiat echipa de la PN?(greseala a fost a ta)
Zmei ? Nu stiu cine este considerat tradator pe acest forum..... Plus ca eu nu cer nimanui sa creada in mine, nu vreau putere sau functii de conducere, ma cam doare undeva si de federatie si de agvps !andrei vladeanu scrie:te-ai intrebat vreodata daca in zmei ca tine mai crede cineva?Vladut Mateianu scrie:.... Bine, pe cei slabi, care inca mai cred in povesti cu zane si feti-frumosi !
eu nu am probleme Muso...cateva dar in alta parteVladut Mateianu scrie:Adevarul este ca sunt foarte trist Genes... Sunt trist ptr ca "vad" viitorul, si stiu ce va urma....Genes Florin scrie: Muso de ce esti asa de trist?
Nu iti este cumva frica ca iti ia tie placinta cea mare?!!!
incerci prin diferite exprimari sa instigi si sa duci pescarii pe alte piste.
daca tot esti tu asa de baiat bun spune te rog:
1. cat ai castigat tu in ultimi 3 ani din concursuri?
2. situati controversate au fost in concursurile organizate de tine?
3. ai premiat echipa de la PN?(greseala a fost a ta)
In fine, topicul are alt subiect, daca te intereseaza veniturile mele si alte probleme legate de concursuri esti invitat sa deschizi alte topicuri in care sa-ti exprimi problemele !
si eu te-am considerat pe tine asa. numai ca te-am iertat de mult...Vladut Mateianu scrie: Nu stiu cine este considerat tradator pe acest forum.....
Pangica pa tine chiar te mananca undeva de umblii cu amenintari de-astea scrise?!!!!!!!!!!!!Val scrie:Bai eu cred ca glumesti si continui sa jignesti cu ciuguleala asta plus ca le dai apa la moara celor doi care iti tin hangul .... Nu am injurat pe nimeni , pe tine te-am facut nesimtit si atit ( si asta a ramas valabila legata de dreptatea lui Iuga fata de APCR ) . Marea mea jignire este ca i-am facut Suca si Bula sau Stan si Bran pe acestia doi de mai sus . In schimb dupa 1 pagina INTREAGA in care m-au facut in toate felurile , paduche , vierme , samd ,alcoolic , vinatorul p..i , si multe altele ... am intrebat moderatorul intr-un mesaj, cum trebuie sa procedez ca sa se modereze acest Forum ...trebuie sa le iau mortii , le le dau m..iii , etc ca sa se sesizeze cineva ? Intradevar in 3 minute cineva a sters tot .Vladut Mateianu scrie:Postarile nu trebuiau sterse George, trebuiau lasate, ca sa vada si Val ce jigniri, injuraturi si amenintari a putut scrie ciugulit....gor965 scrie:Eu am sters postarile alea ... si nu m-a sunat nimeni ! Fara vre-o legatura cu subiectul ati reusit sa scrieti 2 pagini de jigniri reciproce ! Chiar nu puteti combate pe un subiect fara sa va luati neamurile-n palarie ?
Eventual le mutai la "liber la discutii"..... asa , cand stergi doar cateva postari, creezi haos mai rau, nu se mai intelege nimic din dialogul acela...
Nu le este rusine sa tipe tocmai ei ? Adica hotzul striga hotzul ???? Bai am inebunit cu totii ?
Dar daca tu crezi ca de fiecare data cind eu scriu pe Forumul tau sunt ciugulit , uite cum facem ...opresc aici aceasta comunicare si o sa revin cind o sa ma rogi tu sa iti mai dau cite 1 pont , doua ...cind vei dori .
Pe astia doi ii iau ca si clone , cu toate ca de unul am dat pe FCK , unde tot un soi de clona cu fotografie este . Daca este atit de tare Gabi1 asta sa imi dea nu nr de telefon ci o adresa unde doreste sa stam de vorba ....eu vin sigur !!! Iar lui Cornel S ii repet ce i-am dat aseara pe FCB ....a fost ultima data !!!! Ultima ! Explica-le tu mai departe ca sunt prietenii tai .
Am pus punct - poate mai scriu la topicul ala unde lumea se si semneaza .