Si daca e mal, ce facem cu forfacul scurt ? Daca forfacul e mai lung, cum facem sa nu se incurce dupa momitor sau sa se incalceasca ? Inca ceva, ai siguranta ca, carligul daca il infigem in nada dupa momitor nu ajunge in mal?Madalin Dirla scrie:Momitorul este baza,eu folosesc plumb doar unde nu-mi permite regulamentul momitorul......in concluzie nu renunta la momitor......forfacul scurt
asta este garantia rezultatelor pozitive
Daca faci nada corect, forfacul se desprinde de momitor la impactul cu apa.Dumitrache scrie:Si daca e mal, ce facem cu forfacul scurt ? Daca forfacul e mai lung, cum facem sa nu se incurce dupa momitor sau sa se incalceasca ? Inca ceva, ai siguranta ca, carligul daca il infigem in nada dupa momitor nu ajunge in mal?Madalin Dirla scrie:Momitorul este baza,eu folosesc plumb doar unde nu-mi permite regulamentul momitorul......in concluzie nu renunta la momitor......forfacul scurt
asta este garantia rezultatelor pozitive
Dumitrache scrie:Ce parere aveti de nada de pe momitor? Am vazut ca dan mitranescu spune ca nada trebuie sa fie cat mai tare pe momitor.