Ce fumezi ca vreau si eu...Ungureanu Bogdan scrie:a fost la nen-'to cornel, toata ziuagabi1 scrie:Zici ca-i 1 aprilie...
Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Ce fumezi ca vreau si eu...Ungureanu Bogdan scrie:a fost la nen-'to cornel, toata ziuagabi1 scrie:Zici ca-i 1 aprilie...
sa nu crezi nea cornele ca eu cand postez, nu stiu despre subiect si predicat ca altii care posteaza pe aici fara sa citeasca enuntulcornelserbu scrie:andronic cristian scrie:Ai dreptate. Un bun rezultat dupa 24 de ore poate fi si hotararea de a schimba locul.
cred ca lui bogdan trebuie sa-i specificam ca nu era vorba de carpodroame
gabi1 scrie:Ce fumezi vreau si eu...Ungureanu Bogdan scrie:a fost la nen-'to cornel, toata ziuagabi1 scrie:Zici ca-i 1 aprilie...
Cred ca i-ai spus fabula cu iepurele si broasca testoasa...asta cu fumatu, i am bagat o eu lu ala din rep moldova cand zicea ca el arunca cu fir de 30 si cu bila la 180 m
da, asa este, uitasem.gabi1 scrie:Cred ca i-ai spus fabula cu iepurele si broasca testoasa...asta cu fumatu, i am bagat o eu lu ala din rep moldova cand zicea ca el arunca cu fir de 30 si cu bila la 180 m
bogdaneeee, nu mai stii de gluma ???Ungureanu Bogdan scrie:sa nu crezi nea cornele ca eu cand postez, nu stiu despre subiect si predicat ca altii care posteaza pe aici fara sa citeasca enuntulcornelserbu scrie:andronic cristian scrie:Ai dreptate. Un bun rezultat dupa 24 de ore poate fi si hotararea de a schimba locul.
cred ca lui bogdan trebuie sa-i specificam ca nu era vorba de carpodroame