O simpla lamurire pt Iacob Cristian.
Cind vi la un concurs accepti ce a sabilit organizatorul fara sa faci nici cel mai mic comentariu, daca e ceva care nu iti convine nu te inscrii . Ai avut cel mai bun loc de pe balta Lazar dar tu ai vrut sa ai stuf in fata ca asa are toata lumea

Acel loc nu are stuf in fata are stuf la 40 m in st , dar tu ai vrut in fata. Ti -a m oferit varinta simpla daca nu iti place locul sa faci schimb cu mine care aveam stuf in fata dar ai refuzat, ti-am oferita varianta sa iti dau banii inapoi daca nu iti PLACE CE LOC AI TRAS , nici asta nu ai vrut . Dupa 3 zile de pescuit si vazind ca nu ai prins decit 1 peste ai dus barcuta peste cei din stinga fara sa intrebi macar oameni daca e vre-o problema . AI SPUS CA VREI SI TU STUF IN FATA

Eu ti-am spus frumos sa facem schimb de stand ca sa ai stuf in fata si iar ai refuzat , asa ca solutie pentru tine nu a existat , tu vroiai si tu stuf in fata

Dupa care ai inceput sa ma ameninti ca tu esti de la clubul Senzor si o sa vad eu ce o sa patesc

M-am speriat atit de tare incit nu am mai pescuit .
Dar am invatat ceva de la tine , daca nu imi convine locul tras voi cere si eu un loc cum au alti de pe balta mai norocosi decit mine care sa imi placa mie nu ma intereseaza ce a stabilit organizatorul eu platesc aceasi suma si vreau si eu cel mai bun loc care sa imi placa mie.

Deci pe MV2 trebuie sa mi se dea si mie ponton chiar daca trag pe C , la Tincabesti sa mi se dea un loc precum Nae si Sec chiar daca trag Dinamo si toate astea findca am platit si eu aceasi suma .Cam asta ai cerut tu la acest concurs .Ti s-au oferit mai multe varinate dar tu nimic ai sustinut sus si tare ca vrei stuf in fata , pentru tine care ai tras cu minuta ta acel oc nu a existat decit solutia scandal si atit , daca te-ai fi ocupat de pescuit suta la suta ai fi cistigat acest concurs de pe acel loc .
Problema a fost foarte simpla nu te-ai adresat cui trebuie , Nu eu am fost organizator , citeste topicul concursului si vezi cine a organizat concursul si cui trebuia sa te adrezezi tu

Eu nu am fost decit un participant .