Toate lansetele se pot rupe. Daca se intampla la primele lanseuri, inseamna ca blankul a avut defect de fabricatie.
Daca se intampla dupa un timp, e pentru ca lanseta a fost transportata necorespunzator, a fost lovita accidental si dupa cateva lanseuri a cedat.
Eu ofer garantie 1 an doar la ce tine de lac, lipit mandrina, maner.
Inainte sa predau betele clientului, testez fiecare lanseta la maxim cu diferite stiluri de aruncare (pendul, otg, peste cap) cu plumbi grei. Dupa ce le primeste, clientul are obligatia de a le testa in 10 zile cum stie el, aruncat in forta.
Daca se rup, se schimba. Daca nu s-au rupt nici atunci, ulterior se vor rupe doar din alte cauze, din vina lui. Contra sumei de 50 euro ii dau la schimb alt varf sau talon pe care montez la loc inelele vechi (valabil pt lansetele de 750-800ron). Pt cea de 2200 ron ( Abisfer Potential) schimbul ar fi 200 eur.
Eu nu pot oferi garantii indiferent de conditii pentru ca nu castig atat de mult incat sa imi pot permite pierderile.
Daca ar fi sa o fac, preturile ar creste cu inca 200 ron (respectiv 900) pe bucata. Cred ca sistemul asta este mult mai corect pentru pescari. Platesti doar daca ai gresit, nu platesti in avans pentru eventualitatea unei greseli
![Wink ;)](https://www.crapmania.ro/forum/images/smilies/icon_wink.gif)