Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Tot la Mihailesti , dar de ... Cornetu. Se prinde stiuca pe "gropi" la Posta si in zonele cu stuf, de la intrarea Argesului in baraj.zfcristian scrie:Pentru ca timpul nu prea imi mai permite sa fac iesiri de 24 ore la crap , as vrea sa incep sa ies pe la stiuca sambata sau duminica .
Duminica am programata o iesire pe Lunca Mihailesti din Buzau .
A mai fost cineva pe acolo la rapitor, ce merge, ce nu merge?
Alte locatii de rapitor in jurul Bucurestiului ?
Tks
Am auzit dar nu am barca iar astia cer 100 ron pe o barca plus 50 pescuitul .....Dan Mitranescu scrie:Tot la Mihailesti , dar de ... Cornetu. Se prinde stiuca pe "gropi" la Posta si in zonele cu stuf, de la intrarea Argesului in baraj.zfcristian scrie:Pentru ca timpul nu prea imi mai permite sa fac iesiri de 24 ore la crap , as vrea sa incep sa ies pe la stiuca sambata sau duminica .
Tks
Este 100 lei cu tot cu barca. ( benzina proprie ) . In rest eu nu prea stiu din astea "numai cu drill"...zfcristian scrie:Am auzit dar nu am barca iar astia cer 100 ron pe o barca plus 50 pescuitul .....Dan Mitranescu scrie:Tot la Mihailesti , dar de ... Cornetu. Se prinde stiuca pe "gropi" la Posta si in zonele cu stuf, de la intrarea Argesului in baraj.zfcristian scrie:Pentru ca timpul nu prea imi mai permite sa fac iesiri de 24 ore la crap , as vrea sa incep sa ies pe la stiuca sambata sau duminica .
Tks
Nu ma intereseaza sa iau stiuca acasa , doar drilul ma intereseaza
Hai ma Dane, tu care esti promotor de pescuit sportiv nu stii cum e numai cu drillDan Mitranescu scrie: Este 100 lei cu tot cu barca. ( benzina proprie ) . In rest eu nu prea stiu din astea "numai cu drill"...
Probabil ca o sa incerc si Varlaam dar deocamdata cautam alte alternativesilviu_ms scrie:Mergi la sarulesti la salau, doar ca iti trebuie sonar, in rest marlite multe de pe mal la varlaam clean si chiar avat
Fire intinse
Eu stiu ca este deschis doar C&R fara taxa dar trebuie sunat Dan sau George inainte pentru programare.Din ce stiu eu numarul pescarilor intr-o zi nu trebuie sa fie mai mare de 6.petre iulian scrie:eu cred ca este deschis pescuitul la rapitor de pe data de 1... pe Chiroiu4