Cel mai bun pop up !

Lucruri care de multe ori nu ne lasa sa dormim: mixuri, nade, boiliesuri, seminte, arome, pelete, etc.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Sorin Ionescu

Re: Cel mai bun pop up !

Mesaj de Sorin Ionescu »

Se gasesc mixuri speciale de pop-up sau mai poti folosii praful de pluta...!!!
Pe acesta din urma il folosim noi pt a face pop-upuri identice cu bilele folosite...!!!
In afara faptului ca poti face pop-up mai poti face si critic echilibrate folosind acelasi mix din care ti-ai facut boilesurile doar adaugand praf de pluta,asa vei obtine o biluta cu flotabilitatea dorita de tine(fie ea pop up fie critic echilibrata)pe care o vei putea lesta doar cu greutatea acului nemai fiind nevoie sa adaugi pe rig pasta de plumb sau alice..!!!

Tot referitor la flotabilitate mai intra in discutie si urmatorul aspect:
De ce uneori trage pestele mare mai bine la snow-man decat la bila de fund???
Parerea mea este ca o bila cu care sa nadit este mai usoara decat o bila cu ac,greutatea acului fiind pusa la socoteala in acest context.CRAPUL SE HRANESTE PRIN ABSORBTIE fapt pt care ar fi posibila detectarea monturii doar prin aspectul greutatii CORECT???
Noi folosind pe langa bila de pe rig si un pop up ce facem???INTENTIONAT SAU INTAMPLATOR (DEPINDE DACA FOLOSIM POP UP CA AM AUZIT CA ASA SE PRINDE SAU CA-L FOLOSIM GANDINDU-NE LA DIVERSI FACTORI)echilibram ca sa zic asa balanta referitoare la greutate,pestelui fiindu-i mai greu sa doasebeasca doar prin cantarire montura de alte bile din apa....CORECT???
Punand un pop up langa bila de pe rig ce mai facem???Uneori mai dam si o pata de culoare(depinde de pop up)si de atractie prin aroma pop-up-ului CORECT???

Prin adaugarea prafului de pluta in mixul folosit la bilele de carlig ce facem?? Usuram atat cat dorim boilesul de carlig astfel obtinand aceeasi greutate a acului+boiles cu greutatea unui boiles cu care am nadit fapt care i-ar da pestelui mai mult de furca in depistarea capcanei...!!!!

Aceasta teorie e valabila din punctul meu de vedere in special la pestele mare,pe cel mic personal il consider mai naiv prin urmare fiiind mai usor de pacalit...!!!! :wink:

Revenind strict la intrebarea acestui topic nu pot face o catalogare clara a celor mai bune pop-upuri decat mentionand diverse anotimpuri,diverse balti,diverse conjuncturi si diverse nade in care si cu care sunt folosite de mine!!!Dar asta poate mai tarziu,acum tre' sa plec...!!! :P
Campion National 2011

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Dar praful de pluta de unde il cumpar ? Si ce mai pun in el sa am pop up de calitate ? Lichide atractante, arome, betaina ? Multumesc pentru amabilitate si informatii.
http://www.integradistributie.ro

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Il poti cumpara de la noi de la shop sau din alta parte unde li au..!!!
Praful de pluta il amesteci cu mixul tau de boiles dar ai grija sa scoti din mix granulatia ca sa se lege bine.
Ca si parte lichida poti folosii aceleasi componente pe care le fol cand faci boiles de nadit sau de ac,sau orice parte lichida vrei tu..!!! Personal folosesc aceleasi lichide din care fac si boilesul respectiv...poate putin supradozate..!!! :wink:
Campion National 2011

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

Aaaaaaa am inteles ! Recomanzi ceva pe care de fapt il vinzi tu..... :oops: Mersi, la revedere. Am primit pe privat si alte variante.

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

Sorin Ionescu

Mesaj de Sorin Ionescu »

Da prietene tot ce am scris mai sus e vrajala si motivul principal era sa vii sa iei d la noi o cutiuta de praf de pluta...!!! :wink:
Acu ca te-ai prins de figura ce sa mai zic...ESTI TARE.!!! Da in continuare la peste cum stii tu si ignora total cele scrise mai sus..!!!!E VRAJALA..!!! :lol: :lol:
Campion National 2011

panaitemilian

Mesaj de panaitemilian »

:oops: :oops: :oops: Acum stiu si cine estei ! Tipic... :oops: :cry:

vreausapescuiesc.ro

energia vine din forta !

ReMuS
Puncte: 0

Mesaj de ReMuS »

Domnule Panait, eu nu prea postez pe forum dar citind cele scrise de dumneavoastra ma crucesc: CARE-I PROBLEMA? Soare va dat sfaturi cum sa faceti un pop-up, si dumneavoastra in loc sa-i multumiti sunteti indignat? Pentru ce sunteti revoltat? Ca va spus ca puteti face popup-uri cu praf de pluta cu pe care le gasiti in diverse magazine inclusiv la ei? Sigur a vrut sa va convinga ca magazinul lor e cel mai bun ca are praf de pluta.... :lol:
Am o intrebare la dumneavoastra: prostia doare?
Remus Lenghel

validanik

Mesaj de validanik »

ReMuS scrie:Domnule Panait, eu nu prea postez pe forum dar citind cele scrise de dumneavoastra ma crucesc: CARE-I PROBLEMA? Soare va dat sfaturi cum sa faceti un pop-up, si dumneavoastra in loc sa-i multumiti sunteti indignat? Pentru ce sunteti revoltat? Ca va spus ca puteti face popup-uri cu praf de pluta cu pe care le gasiti in diverse magazine inclusiv la ei? Sigur a vrut sa va convinga ca magazinul lor e cel mai bun ca are praf de pluta.... :lol:
Am o intrebare la dumneavoastra: prostia doare?
nota 10 bravo
PESCUIESC CAND VREAU SI AM TIMP

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

E scump rau praful ala de pluta... :lol: :shock: :lol: greu, greu de tot cu pescuitul asta...
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Te duci si cumperi un sutien din ala care are mai mult burete ,daca gasesti masura 5 sau mai mare .Decupezi buretele in patratele de 2 cm ,pe care le invelesti cu pasta de creier si le pui la fiert :o :o

@panaitemilian
Am un magazin care vinde creier si o amanta care nu poarta sutien :!: :lol: :lol: :lol:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Nade & Momeli”