Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Parerea mea, de amator, cel mai important este sa stim baltile, din care nu s-a scos pestele asta toamna, la final de sezon. Dupa asta, vedem ce si cum, cu apa mai adanca, gropi, etc...Allen Besnovich scrie:... deci unde gasim pestii, iarna?
Floarea popestiuluiSilviu.P scrie:Parerea mea, de amator, cel mai important este sa stim baltile, din care nu s-a scos pestele asta toamna, la final de sezon. Dupa asta, vedem ce si cum, cu apa mai adanca, gropi, etc...Allen Besnovich scrie:... deci unde gasim pestii, iarna?
In afara de Moara si Hermes Peris, eu nu stiu alta balta, care sa tina peste peste iarna, pe langa Bucuresti. Voi stiti?
Mai are ce sa scoata sau costa mai mult navoditul?mihai turiac scrie:Floarea popestiuluiSilviu.P scrie:Parerea mea, de amator, cel mai important este sa stim baltile, din care nu s-a scos pestele asta toamna, la final de sezon. Dupa asta, vedem ce si cum, cu apa mai adanca, gropi, etc...Allen Besnovich scrie:... deci unde gasim pestii, iarna?
In afara de Moara si Hermes Peris, eu nu stiu alta balta, care sa tina peste peste iarna, pe langa Bucuresti. Voi stiti?
Bibanul,balosul, ghibortul nu se "pescuiesc" industrial.Anul trecut in iarna se prindeau la copca
Fosta-i lele, cat ai fost, dar acu' e lucru prost...eu personal nu am mai pescuit din 2013 colo dar atunci stiu ca erau pesti destui.