Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Eu in schimb l-am folosit ! Din acest moment Ionut72 este in lista mea de ignore ! Multumesc Crapmania pentru acesta optiune.cornelserbu scrie:prin postul tau ne arati ca tocmai tu nu ai fost in stare sa-l folosesti !claudiue scrie:Butonul de ignore face minuni!
mdaaa...am mai vazut lei din astia care citeau pe ascuns...Florin Pata scrie:Eu in schimb l-am folosit ! Din acest moment Ionut72 este in lista mea de ignore ! Multumesc Crapmania pentru acesta optiune.
Nu stiu ce spui dar ai dreptate ...esti mai in varsta si stii mai multe...cornelserbu scrie: mdaaa...am mai vazut lei din astia care citeau pe ascuns...
In sfarsit, intelege cineva cum e cu libertatea de exprimare!Florin Pata scrie:Eu in schimb l-am folosit ! Din acest moment Ionut72 este in lista mea de ignore ! Multumesc Crapmania pentru acesta optiune.cornelserbu scrie:prin postul tau ne arati ca tocmai tu nu ai fost in stare sa-l folosesti !claudiue scrie:Butonul de ignore face minuni!
cornelserbu scrie:prin postul tau ne arati ca tocmai tu nu ai fost in stare sa-l folosesti !claudiue scrie:Butonul de ignore face minuni!
Eu, din contra, rog toti moderatorii sa le lase fix cum sunt, deoarece, in opinia mea, sunt in stransa legatura si extrem de relevante cu subiectul topicului! Si apoi, probabil ca unora le e jena de bazaconiile pe care le-au au postat, dar exista o vorba din batrani: "gura bate curu"!Florin Pata scrie:Rog un moderator sa stearga toate discutiile care nu au legatura cu charlistii !!!